Tappioputki tyylillä poikki – Jokerit-kapteeni Sami Lepistö mielissään: "Unohdimme säätämisen"

Jokerit katkaisi kolmen KHL-ottelun mittaisen tappioputkensa ja jätti sunnuntaisen TsSKA Moskova -murskatappion unholaan tiistaisella 4–0-voitolla Severstal Tsherepovetsista. Jokerikapteeni Sami Lepistö hehkutti joukkueensa esitystä.

Pääkuvan videolla ottelun kohokohtia.

– Peli oli koko ajan meidän hallussa. Ei vastustajalla ollut oikeastaan mitään jakoa. Unohdimme TsSKA-ottelun säätämisen ja halusimme lähteä tauolle hyvällä fiiliksellä. Olen tyytyväinen voittoon ja joukkueen peliesitykseen, tehot 0+2 kerännyt puolustaja Lepistö sanoi tiedotteessa.

Jokerit nappasi Severstalia vastaan ainoan voittonsa neljän ottelun vieraskiertueellaan. Avtomobilist Jekateringburgille Jokerit hävisi kahdella maalilla ja Metallurg Magnitogorskille kahdella osumalla, kun taas murheellisin näytös oli sunnuntain 0–5-tappio TsSKA:lle.

– Kahdessa ensimmäisessä kiertueen vieraspelissä olimme pistetaistelussa mukana tiukasti ja niissä pelasimme ihan hyvin. TsSKA-ottelusta jäi huono maku. Pitää muistaa, että pelasimme sarjan kärkijengejä vastaan ja sieltä ei koskaan saa helposti mitään, Lepistö niputti.

Jokerit lähtee maaottelutauolle läntisen konferenssin kolmosena. 25 ottelusta pistepussi on karttunut 37 pinnalla.

– Tyytyväinen voi olla joukkueen alkukauteen. Tietenkin siellä on yksittäisiä pelejä, jotka ovat jääneet kaivelemaan. Pääsääntöisesti olemme pelanneet todella hyvää jääkiekkoa.

Seuraavaksi Jokerit on tulessa ensi viikon keskiviikkona, kun Severstal tulee tuolloin vierailulle Helsinkiin.

– Jos laskee mukaan Tallinnan-pelit (toissa viikonlopulta), niin olemme olleet pitkään reissussa. Jokainen tarvitsee nyt lepoa, sillä aika kova rumba tässä on ollut. Nyt ladataan akkuja, jotta tullaan freesinä tauolta, Lepistö totesi.

Lue myös:

    Uusimmat