Mainos

Tappelu kuin elokuvasta Revenant – mies julkaisi videon, kun kaksi karhua oli raadellut häntä muutaman minuutin välein

Todd Orr oli vaeltamassa, kun hän joutui karhun hyökkäyksen kohteeksi peräti kaksi kertaa muutaman minuutin sisällä.

50-vuotias Orr oli bongaamassa hirviä viime lauantaina Montanan osavaltiossa Yhdysvalloissa, kun esiin tuli poikasiaan suojellut karhu. 

– Suihkutin sen päälle runsaasti karhujen karkoitussuihketta vajaan kahdeksan metrin päästä, Orr sanoo Facebookissa julkaisemassaan videossa, joka on käynnistetty jo yli 30 miljoonaa kertaa.

– Kyllä, elämä on kovaa Karhulandiassa, videon alussa todetaan. Miehen kasvot ovat runnellut kuin Leonardo DiCapriolla karhunpainin jälkeen Revenant-elokuvassa, josta Hollywood-tähti pokkasi miespääosa-Oscarin.


"Kuin moukarinisku – hampailla"

Karkoitussuihke ei kuitenkaan auttanut, vaan karhu hyökkäsi Orrin kimppuun. 

– Syöksyin kasvot edellä maahan ja laitoin käteni suojaksi niskaani. Karhu oli päälläni ja puri käsivarsiani, olkapäitäni ja reppuani. Jokainen puraisu oli kuin moukarin isku – hampailla varustettuna.

– Karhu piti välillä muutaman sekunnin taukoa ja aloitti uudelleen. Uudelleen ja uudelleen. muutaman minuutin jälkeen, mikä tuntui ikuisuudelta, se lopetti ja lähti pois, Orr kertoo Facebookissa.

Toinen karhu yllätti pian

Torr sai karhun puremista lukuisia verta vuotavia pistohaavoja, mutta pystyi kuitenkin kävelemään.

Hän lähti kohti vajaan neljän kilometrin päässä ollutta autoaan, kun kimppuun hyökkäsi muutaman minuutin kuluttua toinen karhu.

Torrin mukaan karhu hyppäsi hänen päälleen ja alkoi purra hänen hartioitaan ja käsivarsiaan.

– Yksi kyynärvarteen kohdistuneista puraisuista meni läpi luun, kuului kamala rusahdus. Käteni meni heti tunnottomaksi, ranne ja sormet olivat veltot ja käyttökelvottomat. 

– Tuska sai minut kavahtamaan ja haukkomaan henkeä. Äänet saivat puolestaan karhun kohdistamaan uuden puraisujen sarjan olkapäihini ja yläselkääni. Tiesin, etten saisi liikkua enkä päästää enää inahdustakaan, joten jäin vain makaamaan liikkumatta.

"Luulin, että se olisi loppuni"

Karhu puri miestä vielä muutaman kerran päähän ja hänen korvansa yläpuolelle aukesi syvä, verta vuotava haava.

– Luulin, että se olisi loppuni. Jos karhu olisi puraissut kaulaani, olisin vuotanut nopeasti kuiviin.

Hyökkäys kuitenkin päättyi. Vastaantullut toinen vaeltaja auttoi haavoittunutta soittamaan 17 kilometrin päässä sijaitsevaan sairaalaan, minne mies kuitenkin ajoi itse.

Sairaalassa todettiin, että Orr oli kuin ihmeen kaupalla säästynyt vakavammilta vammoilta. Hänen haavojaan kuitenkin jouduttiin paikkaamaan ja puhdistamaan kahdeksan tunnin ajan.

– Tämä ei ollut paras päiväni, mutta olen hengissä, Orr sanoi jälkikäteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.