Mainos

Tapparan Rantakari tyrmistyi tylystä kohuväitteestä – "Vain minä, Veini ja linjatuomari tiedämme ne sanat"

6:13

Tapparan huippupuolustaja Otso Rantakari kommentoi mediassa pyörineitä huhuja neljännen finaalin tapahtumista voitokkaan viidennen finaalin jälkeen. 

Videossa viidennen finaalin avauserän tunnelmia klo 19.20 esitetystä Tulosruudusta. 

Varsinkin sosiaalisessa mediassa kiersi raju huhu 4. finaalin jälkeen Rantakarin ja Kärpät-maalivahti Veini Vehviläisen välisestä keskustelusta. Käytöskympin tilanteesta saanut Rantakari olisi tämän huhun mukaan yrittänyt saada Vehviläisen raiteiltaan nostamalla esiin tämän isän kuoleman. 

Rantakari kommentoi huhuja jo ennen viidettä finaalia, ja oli silminnähden hermostunut kovista väitteistä vielä värikkään 5-4-vierasvoiton jälkeen. 

– Se oli ihan peliin kuuluvaa pientä kiusoittelua, sellaista mitä tapahtuu joka vaihdossa. Ei siinä ollut mitään henkilökohtaista, enkä sanonut mitään hänen läheisistään. Piste, Rantakari linjasi MTV Sportille.

Rantakari sanoi, ettei ole seurannut asiasta keskustelua sosiaalisessa mediassa, mutta oli kuullut kirjoituksista. Hän oli tyrmistynyt siitä, miten nopeasti näinkin tylyt huhupuheet leviävät. 

– Olemme kaikki ihmisiä, nuo ovat henkilökohtaisia asioita, eivätkä ne kuulu lehtien palstoille herkuteltaviksi. Vain minä, linjatuomari ja Veini tiedämme, mitä siellä on sanottu. On käsittämätöntä, että kommentoidaan asioita, joista ei ole mitään tietoa. Ikävä asia kaikille osapuolille, Rantakari päätti asian puimisen. 

Illan ottelussa Rantakari näytti laukoneen viimeisen niitin Kärppien arkkuun toisen erän 4-0-osumallaan, mutta isäntäjoukkue taisteli tiensä tasatilanteeseen päätöserässä. Jukka Peltola iski kuitenkin helpottavan voittomaalin Tapparalle. 

– Eihän sitä (Kärppien nousua) odottanut, kun lähdettiin päätöserään. Mutta hienosti reagoitiin joukkueena. Ei vetäydytty kuoreen, vaan tultiin rinta röyhyllä joukkueensa, Rantakari summasi.

Kuudes finaali pelataan Tampereella torstaina. Kärpät johtaa sarjaa 3-2.  

1:19

1:47

0:40

1:37

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.