Tapparan CHL-reissusta muodostui erikoinen farssi, joukkue matkusti taksikyydeillä yli 200 kilometriä Müncheniin – "Mikään ei mennyt putkeen"

Tapparan CHL-välierä peruttiin viime hetkillä – Tapola:"Tässä reissussa ei mennyt kyllä mitään putkeen" 1:52
Jussi Tapola kertoi Tapparan vaiheikkaasta CHL-vierasmatkasta.

Tapparan CHL-vierasmatka Müncheniin ei sujunut toivotulla tavalla, kun Red Bull Müncheniä vastaan kaavailtu ottelu jouduttiin perumaan. Tapahtumia ja takaiskuja riitti jo menomatkallakin.

Tappara joutui pettymään tiistaina, kun CHL ilmoitti peruneensa välieräottelun kirvesrintojen ja Red Bull Münchenin välillä saksalaisseuran jouduttua karanteeniin.

Ottelun peruuntuminen ei suinkaan ollut ensimmäinen takaisku Tapparan vierasmatkalla. Joukkue saapuminen Münchenin ei nimittäin ollut se kaikista helpoin ja nopein.

– Ei sekään ihan ongelmitta tullut. Emme päässeet laskeutumaan Müncheniin, kun joku aikaikkuna oli mennyt kiinni. Menimme sitten Stuttgartiin ja Stuttgartista sitten takseilla tänne hotellille. Kun alun perin piti olla puoli kahdeksan aikaan täällä Münchenissä, niin olimme puoli kolmelta, neljältä täällä, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kertoo MTV Urheilulle.

Stuttgartin ja Münchenin välimatka on tietä pitkin noin 220 kilometriä. Tapparan pelaajat ja muut joukkueen jäsenet matkustivat kaupungista toiseen takseilla pienissä porukoissa. Odotetun välieräottelun peruuntuminen oli kuin kirsikka sähellyskakun päällä.

– Meillä on ollut vähän sähläystä muutenkin, niin tämä oli hauska reissu, kun vielä tämä pelikin vielä peruttiin. Tuntuu, ettei tässä reissussa mennyt mikään putkeen, Tapola nauraa.

Katso Jussi Tapolan kommentteja pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat