Leijonien sokkitappio oli järisyttävä pettymys – Vesa, 42, lentää tänään Tanskan MM-kisoihin

Leijonien yllätystappio Sveitsille puolivälieräpelissä muutti täysin Vesa Lehtosen MM-reissun luonteen. Hän matkustaa seurueineen Kööpenhaminaan tänään. Tarkoitus oli kannustaa Suomi maailmanmestaruuteen.

MAINOS

MM-välierät

la 19.5. C More Sport 1 ja MTV3
16.15 Ruotsi – USA
20.15 Kanada – Sveitsi

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pääkuvan videolla Mikael Granlundin haastattelu lentokentällä, kun hän palasi perjantaina Suomeen.

Lehtonen, 42, oli varannut tulevan vaimonsa Sirpan ja ystävänsä Jussi Raivion kanssa matkan Tanskaan luonnollisesti etukäteen. Suomen sokkitappio Sveitsille kuitenkin muuttaa reissun luonteen täysin.

– Suomella oli useassa alkusarjan pelissä raikas meininki, joten luottoni joukkueeseen oli hirveä. Tappio tuli täysin puun takaa, lentokentältä tavoitettu Lehtonen myöntää.

– Yritin pari tuntia pelin jälkeen saada unta, niin siinä tajusin, että ei huonolle hävitty. Sveitsi oli todella hyvä, Lehtonen sanoo.

Osa pelaajista ja faneista palannut Suomeen

Leijonien ensimmäiset pelaajat saivat lennon Suomeen jo perjantaina. Usea Leijonat-fanikin on päätynyt ratkaisuun lähteä aikaistetulle kotimatkalle.

– Ymmärrän sen täysin. Monella tutulla on ollut kaikki varattuna kisojen loppuun saakka. Kun on yhdeksän päivää jo elänyt kisahurmosta ja Leijonat ei ole jatkossa, niin on hyvä vaihtoehto lähteä jo kotiinkin, Witosketju-faniryhmään kuuluva Lehtonen hymähtää.

Vaikka MM-reissun heittämiselle kertyy jonkun verran hintaa ja Leijonien pelit kisoissa jäävät näkemättä, ei Lehtosen seurueella käynyt mielessäkään jättää matkaa väliin.

– Yhden pelin ratkaisu puolivälierässä on raaka systeemi. Nyt sitten otetaan kiva viikonloppu ”Köpiksessä”. Siellä on onneksi paljon tuttuja paikalla, sanoo 17. MM-kisoihin suuntaava Lehtonen.

Lue myös:

    Uusimmat