Lukon hurja aikataulu SM-liigaotteluun kiristyy – lento myöhässä!

Rauman Lukko matkustaa parhaillaan Sveitsistä Suomeen. Lento on lähes tunnin myöhässä. Joukkueen on määrä kohdata Ilves klo 18.30 alkaen.

Lukko pelasi eilisiltana CHL-välierässä Geneve-Servetteä vastaan. Flightradar-sivustolta on pääteltävissä, että raumalaisjoukkueen charter-lennon oli määrä lähteä kohti Tampere-Pirkkalan lentoasemaa klo 12 Suomen aikaa.

Joukkueen kone nousi ilmaan kuitenkin yli tunnin myöhässä. Alkuperäinen saapumisaika Tampereelle oli klo 15.11. Nyt lennon kerrotaan olevan Suomessa vasta klo 16. 

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta on noin 20 minuutin ajomatka Nokia Arenalle. Siirtymiin voi lastauksineen olettaa kuluvan kuitenkin enemmänkin aikaa. 

Kiekon olisi määrä pudota jäähän SM-liigaottelun merkeissä klo 18.30. 

Hurjalla tahdilla kaksi ottelua kahdessa maassa pelaavan joukkueen urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi tilannetta MTV Urheilulle eilen

– Ongelma on 60 ottelun runkosarja Suomessa. Siihen kun lyödään CHL päälle, se tekee tämän tietyissä kohdissa aika kovaksi.

– Se on sitten ihan toinen keskustelu, että minkä takia Suomessa on 60 runkosarjaottelua. Ehkä lähtisin miettimään sitä, että jos Suomi on CHL:ää kehittämässä tulevaisuudessakin, pitäisikö jossain kohtaa ehkä miettiä tuota runkosarjan ottelumäärää ja miettiä, miksi me ainoana eurooppalaisena sarjana pelaamme näin paljon runkosarjapelejä, Sahlstedt pohti eilen.

CHL-välierän avausosa oli Lukolle onnistunut. Se piti Sveitsin hallitsevan mestarin 2–2-tasalukemissa. Välierien toinen osa pelataan Raumalla ensi viikolla. 

Lue myös:

    Uusimmat