Tapani Kansalla hyvät välit Ninaan: Asumme yhdessä

Laulaja Tapani Kansa on iloinen uudesta toiveidensa albumistaan. Myös yksityiselämässä on tasaista.

Tapani Kansa julkaisi hiljattain uuden albuminsa Särkyneen toiveen katu. Kansa kuvailee MTV.fin haastattelussa albumin olevan sellainen, mistä hän oli jo pitkään haaveillut.

– Olen iloinen ja onnellinen tästä omien toiveideni levystä. Olen pidemmän aikaa toivonut tekeväni viihdelevyn ison akustisen orkesterin kanssa. Itse vertaan suoritustani Frank Sinatraan ja Nat King Coleen, keiden jalanjäljissä tämä levy on tehty. Onhan se kova lähtökohta, mutta nyt olen onnellinen, kun rima pysyy kannattimillaan. Aina pitää pyrkiä tekemään parhaansa, Kansa kuvailee.

Laulullisesti Kansa kertoo korkean tason ylläpitämisessä olevan haasteita iän karttuessa. Ikä tuo kuitenkin myös varmuutta tulkitsemiseen ja sen myötä vähäinenkin turha jännitys häviää. Kansa myös tietää, että fyysisesti itsensä on pidettävä hyvässä kunnossa.

– Koko elämäni juoksin, hiihdin ja kävin kuntosalilla, sitten tuli vähän kremppoja polveen ja selkään niin sitä puolta on pitänyt vähentää. Kävelyä ja soutua harrastan, soutuvene on kotirannassa. Koko viime talvi meni uimahallissa, uin kunnon määriä 1500–3500 metriä kerrallaan. Se on jo ihan oikeata kuntouintia. Polvi ei ole kauhean hyvä, mutta ei ihan huonokaan. Kävelemään pääsee hyvin ja estradilla pystyy esiintymään.

Vaikka Kansa ei välitä sen suuremmin puhua yksityiselämästään, toteaa hän kaiken olevan mallillaan. Kansa ja Nina af Enehjelm erosivat vuonna 2008, mutta ovat sittemmin viihtyneet jälleen yhdessä.

– Ei tässä ole mitään erikoista tapahtunut. Ehkä vähän turhan dramaattista sanoa, että olisimme palanneet yhteen. Meillä on hyvät välit ja asumme yhdessä tällä hetkellä.

Joulukiertueen lisäksi Kansa odottaa jo innolla ensi syksyä, sillä silloin hän lähtee maanlaajuiselle kiertueelle albumilla kuultavan 21-henkisen bändin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat