Tapailen kahta miestä yhtä aikaa enkä osaa tehdä valintaa heidän välillään, mitä teen? Naiset vastaavat

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Tapailen kahta miestä yhtä aikaa enkä osaa tehdä valintaa heidän välillään. Oletko koskaan tapaillut useampaa miestä yhtä aikaa, vai voisitko koskaan toimia näin? Miten tilanne eteni, valitsitko lopulta 'paremman' miehen vai jäitkö kiinni muiden miesten tapailusta?" kysyy nimimerkki Päättämätön.

Näin raati vastasi

"Harmittaa myöntää, mutta kyllä. Olen aina tiennyt, kenet haluan, mutta jostain syystä tarvitsin jotain jännitystä muualtakin. En koskaan anna sitä itselleni anteeksi, että petin, mutta kyllä sen ainoan oikean tietää sisimmässään."
– 25, kihloissa

"En ole enkä voisi. Silloin, jos pitää miettiä valintaa, ei kumpikaan ole oikea sinulle."
– 18, parisuhteessa

"Tapailin useampaa miestä samaan aikaan. Kerroin heille kaikille, että tapailen myös muita, enkä halua parisuhdetta. Sitten tapasin nykyisen mieheni, ja loppuivat muiden tapailut hyvin nopeasti! Kyllä sen tietää, kun oikea osuu kohdalle. Ole vain rehellinen."
– 28, naimisissa

"Tuttavapiiristäni tiedän, että suhteessa voi olla useampiakin ihmisiä kuin kaksi, mutta kyllä näiden osapuolten pitäisi sitten tietää toisistaan ja saada itse päättää, haluavatko he olla tällaisessa monen ihmisen suhteessa. Myös pelisäännöt pitäisi sopia. Ja ilmeisesti sinä etsit kuitenkin kahden ihmisen suhdetta? En oikein osaa neuvoa, en ole tapaillut useita miehiä. Se tuntuu pettämiseltä, vaikka mitään varsinaista 'olemme nyt parisuhteessa' -keskustelua ei olisi edes käyty."
– 34, avoliitossa

"Uskoisin, että jos kykenet tapailemaan kumpaankin, et välitä kummastakaan tarpeeksi, jotta välillenne voisi syntyä oikea parisuhde. Ehkä kannattaa jatkaa vielä etsimistä. Omista kokemuksistani oppineena sanoisin, että vastaavassa tilanteessa molemmissa miehissä voi olla joitain hyviä piirteitä, mutta kummassakaan ei tarpeeksi. Niin kliseistä kuin se onkin, niin kyllä sen oikean sitten tunnistaa, kun se kolahtaa."
– 34, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat