Mainos

Ex-rakas haluaa seksiä minulta – mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä teen, kun eksä haluaa seksiä minulta, ja minäkin vähän häneltä, mutta mietin, tuleeko siitä sitten suhde vai onko se vain seksisuhde? Emme olleet jutelleet moneen vuoteen ja seurustelimme, kun ikää oli 15-16, silloin ei hirveästi seksistä tiennyt. Nyt eksä haluaa minut luokseen seikkailemaan monen vuoden hiljaiselon jälkeen.

Minulla ja eksällä on ikää 19 vuotta. Mitä teen? Tahtoisin yrittää hänen kanssaan uudelleen suhdetta, mutta haluaako hän vain minulta seksiä? Mikä neuvoksi?" kysyy nimimerkki Hämmentynyt 19v.

Näin naiset vastasivat

"Kysy häneltä suoraan. Kannatan aina suoraa keskustelua ja etenkin, kun tunnette toisenne jo entuudestaan, on keskusteleminen helpompaa. Ota asia puheeksi hänen kanssaan rohkeasti, niin tiedätte kumpikin heti alkuun, että mistä oikein on kysymys."
– 29, naimisissa

"Taitaa olla aika selvää, että eksäsi haluaa vain seksiä. Jos se on sinulle ok, anna mennä. Jos haikailet muutakin, kannattaa tämä tyyppi ehkä unohtaa. Toki voit olla hullun rohkea, ja kysyä tyypiltä suoraan, mitä hänellä on mielessä. Mielestäni tuossa tilanteessa ei kyllä ole mitään epäselvää."
– 26, sinkku

"Aistin kysymyksessäsi sen, että toivoisit eksän haluavan seksin sijaan suhdetta. Nyt kalastelet tätä teoriaa tukevaa vastausta muilta, jotta voisit oikeuttaa niin sanotun eroottisen seikkailun eksän kanssa. Mielestäni mies haluaa seksiä, koska hän sanoi haluavansa seksiä. Jos hän haluaisi suhteen, hän olisi sanonut 'mennäänkö kahville' tai 'kaipaan suhdettamme, eikö kokeiltais uudelleen'. Minä en kuitenkaan ole kyseinen mies, joten asia selviää vain hänen kanssaan keskustelemalla."
– 31, parisuhteessa


 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.