Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen? Miehet vastaavat

0:47

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Koskettavalla videolla pariskunta kosii toisiaan vahingossatyhtä aikaa!

"Oletko deittaillut (eli lähestynyt naisia, käyttänyt deittipalveluita, ollut treffeillä ja niin edelleen), vaikka tiedostit, että et ole valmis parisuhteeseen? Jos kyllä, miksi?" kysyy nimimerkki Lili.

Näin miehet vastasivat

"Muutamaan otteeseen olen kyllä. Vaikka sitä tiedostaa, että ei ole valmis parisuhteeseen eikä sellaista halua, alitajunnassa kytee koko ajan tieto siitä, että eihän sitä koskaan tiedä. Siinä on kyse ehkä luonteeseen sisäänrakennetusta optimismista, vaikka kuinka olisi kyynistynyt ja vakaa elämäntilanteessaan. Jos mainittu kyynisyys on täydellisen dominoivaa, ei deittailu tule kyllä mieleenkään, mutta tapoihin ei kuulu myöskään sulkea portteja tai aitoja mitenkään tietoisesti, vaan elää aina tilanteen ja tunteen mukaan."
– 36, sinkku

"En ole deittaillut, mutta moni kaveri on. Vastaus on helppo. Pikatreffeillä käydään, jotta saadaan naista. Parisuhde voi tulla kyseeseen, jos nainen on mukava ja muuten sopiva. Moni ei jaksa nähdä tätä vaivaa, vaan siirtyy seuraaville treffeille."
– Herra 47, aviossa

"Olen deittaillut naisia, vaikka olen tiedostanut, etten ole valmis parisuhteeseen. Syy siihen on ollut, että säpinää ei ole koskaan liikaa ja halusin antaa mahdollisuuden sille, että sattumalta löytäisin unelmieni kumppanin. Niinhän siinä sitten kävi, että kohtasin unelmieni kumppanin, ja olemme olleet 11 vuotta yhdessä, joista 10 naimisissa. Meillä on upeat 4 tytärtä."
– 34, naimisissa

"Kyseistä tilannetta ei kohdallani ole tapahtunut."
– 36, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Mikä on miehen mielestä parasta seksissä?" kysyy nimimerkki piilotettu.

Mitä itse haluaisit kysyä?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja