Tanssitähti Cristal Snow lavakauhustaan: Haluan oman oksennusämpärin

Tanssikisassa nähtävä Cristal Snow kertoo olevansa tunnettu lavajännityksestään.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kisaajat paljastettiin tänään. Yksi kilpailijoista on räväkästä persoonastaan tunnettu Cristal Snow. Tanssimisesta pitävä tähti kertoo olevansa innoissaan tulevista viikoista.

– Olen ohjelman alusta asti salaa toivonut, että pääsisin joskus mukaan enkä aluksi edes tajunnut, että olin todella tullut valituksi tälle kaudelle. Olen ollut ihan onnesta soikeana, ja on ollut vaikea olla asiasta hiljaa, kun olisi vain halunnut hehkuttaa kaikille, mies nauraa.

Tanssia rakastava mies on tutustunut lajiin jo pikkupoikana, jolloin hän oli oman arvionsa mukaan kotikaupunkinsa Kankaanpään naisvoimistelijoiden ainoa miesjäsen. Cristal tanssi seuran riveissä vuoden verran, mutta harrastus ei ottanut enempää tuulta alleen.

– Meillä oli myös kahden kaverini kanssa oma tanssiryhmä. Toisen kaverini mummo oli töissä koulumme ruokalassa, ja hän päästi meidät aina jumppasaliin harjoittelemaan. Meillä oli omat mankat mukana ja teimme itse koregorafioita, Cristal muistelee.

Vaikka tanssi lajina on tuttu ja mieleinen, sunnuntaiset live-lähetykset jännittävät Cristalia. Muusikonurastaan huolimatta lavakammo piinaa tähteä edelleen.

– Reagoin asioihin vahvasti ja etenkin vatsani reagoi herkästi – olen tunnettu siitä, että minulta lentää oksennus melkein joka kerta ennen lavalle menoa. Toivon, että saan tuotannolta lavan taakse oman nimikoidun glitter-ämpärin, Cristal nauraa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat