Tanssii Tähtien Kanssa tulee suurempana kuin koskaan! Uudella kaudella ennätysmäärä julkkiskilpailijoita ja suoria lähetyksiä

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Tanssin taikaa on luvassa MTV3-kanavalla taas tulevana syksynä, kun uudet tähtiparit astuvat estradille. Uudella kaudella nähdään ennätysmäärä kilpailijoita ja suoria lähetyksiä.

Suomen suurin ja kaunein viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa tavoitti viime kaudella jokaisella lähetyksellään puolitoista miljoonaa katsojaa ja supersuosikki palkittiin Kultaisella Venlalla.

Tänä syksynä tanssiparketille passitetaan jälleen julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssiparit paljastettiin tänään suorassa lähetyksessä Hotelli Kämpissä Helsingissä.

Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. 

Mukana tulevalla kaudella ovat Touko Aalto, Jare Brand, Jukka Hildén, Janina Fry, Niklas Hagman, Shirly Karvinen, Kristiina Halttu, Jesse Markin, Minna Parikka, Mmiisas, Virpi Sarasvuo ja Sami Sykkö

Ohjelman juontajina jatkavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa tietysti Sami Pitkämö orkestereineen. Orkesteri saa tällä kaudella kolmannen solistin, Antti Koivulan, Sami Pitkämön ja Johanna Förstin rinnalle.

Odotettavissa on onnistumisia, pettymyksiä ja ennen kaikkea suuria tunteita, kun tähtiparit ylittävät itsensä viikko toisensa jälkeen uuden studion tanssiparketilla. Pakkaa sekoittavat tälläkin kaudella ennennäkemättömät käänteet, jotka korottavat panoksia. Ohjelman suorien lähetysten määrä lisääntyy entisestään, ja jaksoja on tällä kaudella 14. Jo kolmatta kertaa TTK yhdistää voimansa Roosa nauha -kampanjan kanssa. Sen kunniaksi tullaan nauttimaan yhdestä spesiaalista hyväntekeväisyyslähetyksestä sunnuntaina 1.11. 

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla lauantaina 5.9. klo 19.30 nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja