Tanssii Tähtien Kanssa -parit julkistettiin – katso lähetys

5:21
Katso Tanssii Tähtien Kanssa -parien julkistustilaisuus!

Tanssin taikaa on luvassa MTV3-kanavalla taas tulevana syksynä, kun uudet tähtiparit astuvat estradille. MTV Uutiset näytti suorana, kun tähtiparit julkaistaan maanantaina 2. elokuuta.

Suomen suurin tanssiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa palaa tänä syksynä 14. kaudellaan. Tällä kertaa jälleen 12 eri aloilta tuttua tähteä on valmiina heittäytymään tanssin pyörteisiin ja ylittämään itsensä monin eri tavoin. Luvassa on yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen. 

Tanssiparit paljastettiin yleisölle maanantaina 2. elokuuta Hotelli Kämpissä järjestettävässä tilaisuudesssa. MTV Uutiset näytti suorana lähetyksen maanantaina kello 13 alkaen.

Tulevalla kaudella nähdään jälleen timanttiset tanssiopettajat Aleksi Seppänen, Matti Puro,  Claudia Ketonen, Kia Lehmuskoski, Katri Mäkinen, Marko Keränen, Ansku Bergström, Sami Helenius, Anssi Heikkilä sekä Saana Akiola.

Uusina opettajina parketille nousevat Tiia Elg sekä Anniina Koivuniemi.

Tuomareina nähdään Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, jotka tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla.

Ohjelman juontavat Suomen suosituimmat juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kaksikolla on erityistä aihetta juhlaan, sillä he ovat juontaneet suosikkiohjelmaa jo pyöreät 10 kautta. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin 29.8. klo 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!
Tanssikupla maanantaisin 30.8. alkaen mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja