Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä erostaan kertonut Shirly Karvinen pohtii elämänmuutostaan: "Takana näkyvä kaaos kuvastaa aika hyvin tämän hetkistä elämää"

5:57
Katso videolta parin tunteikas veto!

Shirly Karvinen ilmoitti hiljattain eronneensa miesystävästään.

Vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen on mukana tämän syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Edellisessä lähetyksessä Karvinen teki tunteikkaan ilmoituksen, kun hän kertoi suorassa lähetyksessä eronneensa avopuolisonsa kanssa. 

Jaksossa nähtiin, kuinka Karvinen käsitteli tuoretta eroaan tunteikkaalla tanssitulkinnalla wienervalssista opettajansa Jani Rasimuksen kanssa. Kaksikko esitti tanssinsa The Kill -kappaleen säestyksellä.

– Biisi itsessään kertoo aika raskauttavista tunteista ja erotilanteesta. Kaikessa ironiassa omassa elämässä tapahtui samoihin aikoihin asioita. Kyllä se itseasiassa taisi tällä viikolla tulla se idea. Se tunnetila oli koko ajan mitä haettiin, nainen kuvaili MTV Uutisten haastattelussa. 

Lauantaina 19. syyskuuta Karvinen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän pohtii uutta muutosta elämässään. Julkaisemassaan kuvassa Karvinen poseeraa kotonaan pahvilaatikoiden keskellä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Takana näkyvä pikku kaaos kuvastaa aika hyvin tämän hetkistä elämää. Päivät on aamusta iltaan aikataulutettu, tukka putkella juostaan duunien ja tanssien välillä. Samalla pakataan vanhaa elämää ja aloitetaan uutta. Ei mitään hajua missä päivässä mennään ja oma nimikin saattaa olla hakusessa välillä. Mutta mä rakastan tätä. Välillä on hyvä herätellä itseään elämään, Karvinen pohtii päivityksessään.

– Parhaat asiat on usein ne jotka pelottaa alkuun eniten. Ei mulla muuta kuin, että uskaltakaa, ihan sama onko se uusi harrastus, uuden uran tavoittelu, kiinnostavan tyypin puhelinnumeron pyytäminen tai mitä ikinä. Ihanaa viikonloppua tyypit terveisin wannabe life couch Karvinen, nainen päättää päivityksensä.

Karvinen oli koko seurustelunsa ajan vaitonainen miesystävästään. Nainen avasi eronsa taustoja MTV Uutisille viime viikolla. 

– Tämä on ollut minulle hyvin tunteellinen kausi tähän asti. Tanssi on onneksi ollut hyvin terapeuttistakin, vaikka tässä on ollut paljon lautasella. Olen saanut purkaa tunnetiloja tanssin kautta. Minusta on hyvä ja terve asia, että pystyn käymään näitä asioita läpi tämän kilpailunkin aikana, Karvinen kertoi tuolloin. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja