Tangomarkkinat uudistuu! Laulukilpailussa kuullaan jatkossa muun muassa nykyiskelmää

Suomen suosituimpiin kesätapahtumiin lukeutuvan Tangomarkkinoiden musiikillinen tarjonta monipuolistuu.

Suomen tunnetuimpiin ja suosituimpiin kesätapahtumiin yli sadan tuhannen kävijämääriin vuosittain yltävä Tangomarkkinat monipuolistaa ohjelmansa.

Vuonna 1985 ensimmäisen kerran järjestetyn tapahtuman ydin on yhä tango ja vuosittain valittavat uudet tangokuninkaalliset: Laulukilpailussa kuullaan kuitenkin jatkossa myös nykyiskelmää ja Tangomarkkinoiden konserteissa kuullaan tangosuosikkien lisäksi iskelmä- ja pop-taivaan kirkkaimpia tähtiä, legendoja unohtamatta.

– Tangomarkkinoiden sydän on tietenkin tangossa, mutta haluamme monipuolistaa tarjontaamme ja tuoda sitä enemmän tähän päivään. Myös tangokuninkaallisilta edellytetään monipuolisempaa ohjelmistoa ja uudistaessamme tangokilpailua meistä oli tärkeää, että kilpailun vaatimukset heijastelevat tämän päivän artistiutta, kertoo Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Tämän vuoden tangokuninkaalliset valitaan Seinäjoella lauantaina 9. heinäkuuta järjestettävässä finaalissa, jossa kilpailee yhteensä neljä solistia. Sekä semifinaalin että finaalin juontavat Seinäjoelta kotoisin olevat Susanna Laine ja HP Parviainen.

Tangomarkkinoiden monipuolisempi musiikkitarjonta näkyy myös torstaista lauantaihin järjestettävällä perinteisellä tangokadulla sekä Seinäjoki Areenalla perjantai-iltana järjestettävässä viihdekonsertissa.

Tämän vuoden Tangomarkkinoilla esiintyvät mm.  Saara Aalto, Eppu Normaali, Samuli Edelmann, Erin, Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Suvi Teräsniska, Erika Vikman, Waltteri Torikka, Yölintu sekä monia takavuosien tangokuninkaallisia.

Lue myös:

    Uusimmat