Tamperelainen Laura ilahdutti vähävaraista perhettä ruokakasseilla: "Ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia"

Tamperelaisnainen toivoo, että ihmiset auttaisivat enemmän toisiaan pienillä, arkea helpottavilla teoilla. 

Maanantaina tamperelainen Laura Vesa julkaisi Facebook-ryhmässä Mutsit vs Faijat tunteita herättävän päivityksen. 

– Kävin ilahduttamassa yhtä perhettä, jossa on taloudellisesti tiukkaa, kahdella ruokakassilla, Vesa kirjoittaa päivityksessään.

Vesa kertoo MTV Lifestylelle, ettei suunnitellut tekoa pidempään, vaan idea ruokakassien antamisesta putkahti hänen päähänsä yhtäkkiä. 

– Tuli vain silloin maanantaina mieleen, että yllätän heidät iloisesti parin kassin kanssa, kun tiesin, mitä he syövät, Vesa kertoo.

Idea ei jäänyt ajatuksen tasolle, vaan nainen päätti myös toteuttaa suunnitelmansa. 

Pienillä teoilla voi helpottaa toisten arkea

Nainen kertoo, että teon ansiosta hänen ei tarvitse enää miettiä, miten perhe pärjää lapsilisiin asti. Vaikka rahaa ei Vesan mukaan ole kenelläkään tässä liikaa, teko jätti hänelle hyvän mielen. Myös ruokakassit saaneen perheen ilo palkitsi hyvän teon. 

– Perhe oli todella yllättynyt ja ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia. Olivat kuulemma juuri miettineet, että miten pärjäävät lapsilisiin asti, kun päätöksissä kestää, mistä johtuen rahat olivat vähissä. 

Vesa julkaisi päivityksen siinä toivossa, että se inspiroisi muitakin ihmisiä auttamaan. 

– Tämän julkaisun idea oli, että ihmiset auttaisivat tuollaisilla pienillä teoilla, joilla voi helpottaa toisten arkea. Oli se sitten ruuan viemistä tai vaikka lasten hoitamista tai siivousapua, Vesa toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat