Tampereen Keskustorilla pahoinpidelty kuoli sairaalassa – kuka on poliisin kuvalla etsimä mies?

Tampereen Keskustorilla 6. lokakuuta pahoinpidelty mies on kuollut sairaalassa viime yönä tajuihinsa tulematta, kertoo poliisi. Tapahtumaa tutkitaan nyt pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Aiemmin poliisi kertoi, että epäilty on noin 30-vuotias tummahiuksinen, solakka mies, jolla oli yllään tumma takki. Nyt poliisi julkaisi kuvan nuoresta miehestä, joka saattaa poliisin mukaan olla itse epäilty tai epäillyn seurassa liikkunut mies.

Poliisi toivoo tietoa miehen henkilöllisyydestä ja hänen mahdollisesta osallisuudestaan tapahtumiin. 

Uhri lyötiin tajuttomaksi maahan

Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella 6. lokakuuta lauantaina kahden aikaan yöllä. Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja tapahtumasta.

Tapauksessa nuorempi mies oli suusanallisen riidan päätteeksi lyönyt uhrin tajuttomaksi maahan.

Maahan lyöty mies oli kaljuuntunut, noin 60-vuotias ja pukeutunut tummaan ulkotakkiin ja tummiin housuihin. Takin alla hänellä oli puvuntakki ja punaruudullinen kauluspaita.

Poliisi kertoo saaneensa kuultua neljää todistajaa, minkä lisäksi alueelta on saatu kiitettävästi valvontakameranauhoituksia.

Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja

Uhrin seurassa oli myös toinen mies, joka talutti polkupyörää. Hän joutui käsirysyyn paikalla olleen nuoren miehen kanssa.

Poliisi ilmoitti tiedotteessaan pyytävänsä tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä sekä yöaikaan tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla voi olla tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi.

Poliisi on pyytänyt silminnäkijähavaintoja puhelimitse numeroon 0295 445 317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Juttua päivitetty 15.10. klo 10.21: Lisätty poliisin etsimän miehen kuva ja lisätietoja tapahtumasta.

Lue myös:

    Uusimmat