Näitkö tällaiseen asuun pukeutuneen verisen miehen Kuopiossa tiistai-iltana? Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Itä-Suomen poliisilaitos kaipaa silminnäkijähavaintoja Kuopiossa tiistai-iltana tapahtuneesta väkivallanteosta.

Ohikulkija ilmoitti tiistai-iltana noin kello 21 hätäkeskukseen Kuopion Sokoksen edustalla makaavasta pahoinpidellystä miehestä. 

Poliisi kertoi, että noin 25-vuotiaan pahoinpitelyn uhrin puhuttelussa selvisi, että hän oli mennyt yksityisasuntoon jonkun hänelle entuudestaan tuntemattoman miehen kanssa Kuopion keskustan tuntumassa. Uhrilla ei ollut kuitenkaan tarkempaa tietoa asunnon sijainnista.

Poliisi selvitysten mukaan uhri on mahdollisesti tullut pahoinpitelyn jälkeen Sokoksen edustalle Valkeisenlammen suunnasta.

Poliisi kaipaa havaintoja tiistai-illalta verissään Kuopion keskustan alueella kulkeneen uhrin liikkeistä.

Uhrin on havaittu kulkeneen Minna Canthinkadun suunnasta Ajurinkatua pitkin viihdekeskuksen ohi Sokokselle ja sokoskäytävän läpi torin puolelle Sokoksen eteen, josta hänet löydettiin.

Poliisia kiinnostavat myös tapahtuma-asuntoon liittyvät havainnot

Poliisi kertoo olevansa kiinnostunut myös tapahtuma-asuntoon liittyvistä havainnoista.

– Jos olet kuullut pahoinpitelyn ääniä jostain asunnosta tiistai-iltana kello 17–20.50 tai olet nähnyt pahoinpidellyn miehen esimerkiksi talon porraskäytävässä tai piha-alueella, ilmoita havaintosi poliisille, poliisi viestittää.

Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Nämä ovat uhrin tuntomerkit

Uhri on poliisin mukaan noin 25-vuotias ja hänellä olivat tiistai-iltana yllään tumma huppari, jossa oli värikäs kuvio ja hihassa jotain tekstiä, harmaat college-housut sekä mustat kengät ja mahdollisesti punainen lippahattu.

Jutun pääkuvassa uhrin vaatteet on puettu mallinukelle päälle.

Tutkitaan törkeänä vapaudenriistona

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely, törkeä vapaudenriisto ja ryöstö. 

Poliisi ei voi esitutkinnan alkuvaiheessa kertoa tämän tarkemmin rikoksen tekotavasta tai teko-olosuhteista. Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää esitutkinnan edetessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja