Mies pahoinpideltiin henkihieveriin Tampereen Keskustorilla, uhri edelleen kriittisessä tilassa – näitä silminnäkijöitä poliisi etsii

Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja Tampereella viime lauantaina tapahtuneesta vanhemman miehen pahoinpitelystä.

Noin 60-vuotias mies pahoinpideltiin Tampereen keskustassa Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella noin kello kahden aikaan yöllä.

Uhri sai tilanteessa erittäin vakavat vammat, ja hänen tilansa on edelleen kriittinen.

Epäilty noin 30-vuotias tummahiuksinen mies

Poliisilla ei ole tietoa epäillyn tekijän henkilöllisyydestä. Epäilty on noin 30-vuotias tummahiuksinen, solakka mies, jolla oli yllään tumma takki.

Uhrin seurassa oli myös toinen mies, joka talutti polkupyörää. Hän joutui myös käsirysyyn paikalla olleen nuoren miehen kanssa.

Poliisin mukaan nuori mies saattaa olla itse epäilty tai epäillyn seurassa liikkunut mies.

Miehet ajautuivat painiessaan suojatielle, ja ilmeisesti nuorempi mies sai painettua vanhemman miehen alleen. Nuorempi mies poistui tämän jälkeen paikalta.

Tapauksella useita silminnäkijöitä

Poliisi kertoo, että tapauksella oli useita silminnäkijöitä, jotka kuitenkin ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Poliisi pyytää näitä silminnäkijöitä ottamaan yhtettä.

Silminnäkijän mukaan paikalla oli ainakin pinkkiin nahkatakkiin pukeutunut nainen, grilliruokaa syönyt nuori mies sekä hätäpuhelun soittanut ulkomaalaistaustainen mies.

Molemmat miehet olivat kertoneet nähneensä kuinka loukkaantunutta miestä lyötiin.

Poliisi pyytää havaintoja pahoinpitelystä

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja puhelimitse numeroon 0295 445 317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat