Mainos

24-vuotias tamperelainen löytyi aamulla kuolleena – poliisi toivoo yhä vihjeitä, lisätutkimukset vievät viikkoja

Poliisi jatkaa Tampereella kuolleen 24-vuotiaan miehen tutkimuksia.

Tapauksessa miehen uskotaan joutuneen pahoinpidellyksi ja ryöstön kohteeksi sunnuntain 20. toukokuuta ja maanantain 21. toukokuuta välisenä yönä. Maanantaiaamuna miehen avopuoliso ei saanut miestään hereille, ja tämä todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Poliisi pyrkii selvittämään mahdollisen väkivallanteon yhteyttä miehen kuolemaan, ja pyrkii selvittämään yön aiempia tapahtumia.

– Kuolinsyyhyn liittyne tutkinta on kesken, ja lisätutkimuksia odotetaan. Puhutaan viikoista, ennen kun siihen saadaan vastauksia, kertoo rikoskomisario Hannu Kallioniemi.

Yleisön havainnoista puutetta

Uhri oli pukeutunut harmahtavaan lippalakkiin, tummiin Adidas-collegeshortseihin ja tummaan t-paitaan, jonka edessä oli vaaleaa tai harmaata. Hänellä oli kaulassaan pitkähkö kullattu kaulaketju ja kädessään kullattu kello.

Poliisi on pyytänyt aiemmissa tiedotteissaan yleisöltä havaintoja tutkitusta pahoinpitelystä, jonka uskotaan tapahtuneen yöllä todennäköisesti Tampereen Koskipuistossa. Tähän mennessä poliisille ei ole ilmoittautunut henkilöitä, jotka olisivat nähneet miestä riidoissa tai väkivallan uhrina.

Myöskään alkuillasta miehen seurassa ollut henkilöä ei ole tavoitettu. Toinen kyseisenä iltana poliisille puhuneista naisista on kuitenkin ilmoittautunut poliisille, mutta hänellä ei ollut tutkitusta tapauksesta havaintoja.

– Joudutaan edelleen tekemään työtä sen selvittämiseksi, mitä on tapahtunut. Vetoamme ihmisiä kertomaan, jos hellä on havaintoja tämän kaltaisista tapahtumista, Kallioniemi kertoo.

Havainnot voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 445 890 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.