Tamin stylisti paljastaa: Perusäijät antavat palautetta hallilla

Juhani "Tami" Tammisen ja muiden Suomen kiekkokasvojen stylisti Jemina Hanhijärvi on hyvillään kuluneista jääkiekon MM-kisoista.

Juhani "Tami" Tammisen räväkän tyylin takana vaikuttava Jemina Hanhijärvi kertoo saaneensa pelkkää hyvää palautetta Tamin tyylistä.

– Olen saanut vain positiivista palautetta. Kävin kotipaikkakunnallani Hyvinkäällä, jossa jätkät kertoivat, etteivät itse laittaisi kamoja niskaan, mutta että olen vetänyt hyvin, Hanhijärvi iloitsee.

Myös Helsingin Hartwall Areenalla annettu suora palaute on ollut positiivista.

– Perusäijät tulevat hallilla sanomaan, että niin hyvin on puettu, vaikka näyttävät itse siltä, etteivät itse koskaan laittaisi samoja vaatteita päälle.

Työstä on tullut hyvää palautetta myös työn tilaajalta. Hanhijärvi onkin jo saanut pyynnön olla käytettävissä myös vuoden 2014 MM-kisoissa, jotka pelataan Valko-Venäjällä Minskissä.

– Ilmeisesti Tammisella on siellä samanlainen rooli, eli olemme sitten Minskissä Tamin kanssa pyörimässä, Hanhijärvi tuumaa.

– Silloin minulla pitää olla enemmän värejä takeista lähtien, Hanhijärvi vinkkaa vuoden päästä alkavista kisoista.

Yhteenvetona Hanhijärvi tiivistää, että huomion määrä yllätti stylistin.

– Odotin, että jotain keskustelua tulee, mutten olisi uskonut, että tämä menee näin käsistä, tuumaa Hanhijärvi palautteesta.

– Kalapaidan suosio oli varmaan yllättävin asia. Se on hieno paita, mutten ajatellut, että se saisi niin paljon huomiota. Jälkeenpäin olen ajatellut, ettei suomalainen mies käytä kaikkia asuja joita Tamin päällä nähdään, mutta hän voi laittaa sen kalapaidan päälle.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuva: AVA / Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja