Tämän erikoisen ruokailutavan prinsessa Charlotte, 6, on oppinut äidiltään herttuatar Catherinelta

1:12
Näin prinsessa Charlotte aloitti koulutaipaleensa.

Prinsessa Charlotte ei pelkää suolaa ja mausteisuutta ruuassa.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen keskimmäinen lapsi, 6-vuotias prinsessa Charlotte on omaksunut ikäisekseen varsin sivistyneet makunystyrät, kertoo Hello!-lehti. Pieni prinsessa pitää ikäistensä tavoin toki tyypillisesti esimerkiksi pastasta sekä kakuista, mutta lähteiden mukaan Charlotten lempiruokaa ovat kuitenkin oliivit. 

Charlotte on ilmeisesti oppinut rakastamaan oliiveja äitinsä Catherinen tavoin, joka niin ikään piti jo lapsena erityisen paljon oliiveista. 

Prinsessan lempiherkku paljastui jo vuonna 2018 (Charlotten ollessa kolmivuotias), kun Catherine keskusteli asiasta Great Ormond Street -sairaalassa tapaamansa sydänsiirtopotilaan, 4-vuotiaan Rafa Chanan kanssa. Chana kertoi itse pitävänsä oliiveista, johon Catherine oli vastannut kertomalla omastakin mieltymyksestään. 

– Söin myös todella paljon oliiveja kun olin pieni, Catherine oli kertonut. 

Keskustelun myötä Chana kertoi pitävänsä myös pastasta, jolloin Catherine kertoi sen olevan myös Charlotten mieleen. Myöhemmin samana päivänä kuninkaallistoimittaja Rebecca English oli julkaissut Twitter-tilillään päivityksen, jossa kertoi enemmän siitä, mitä Catherine oli paljastanut lastensa ruokailutottumuksista. 

– Cambridgen herttuatar paljasti tänään, että hänen tyttärensä prinsessa Charlotte rakastaa oliiveja ja hän rohkaisee sekä häntä että prinssi Georgea laittamaan ruokaa yhdessä hänen kanssaan. 

Catherine on myös kertonut Charlotten pitävän tulisesta ruuasta – ja kestävän mausteisuutta jopa paremmin kuin isänsä prinssi William. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja