Mies, tunnistatko kuvan esineen? Voi aiheuttaa hämmennystä

Tunnistatko kuvan esineen?

Pieneksi hitiksi muodostunut Twitter-julkaisu voi saada miehet ymmälleen, kertoo News.com.au. Twitter-käyttäjä Aimu julkaisi kuvan kullanvärisestä esineestä ja kysyi sen yhteydessä: "Koska te pojat tiedätte kaiken, niin mikä tämä on?"

Julkaisulla on 26 000 tykkäystä.

Miehet lähtivätkin  arvailemaan kuvan esinettä. Eräs mies vitsaili, että kyseessä voisi olla joko pikkuinen hyppykeppi tai pikkuinen jousipyssy hiirille. Muutama ehdotti esinettä myös Teslan avaimenperäksi. Mikään näistä vastauksista ei ollut oikein. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs mies puolestaan ehdotti kuvassa olevan kultaisen Minecraft-pelin hakun.

– Ei aavistustakaan, tunnusti puolestaanyksi rehellinen.

Kuva hämmensi joitain naisiakin. Tiedätkö sinä, mikä kuvan esine on?

Kierukasta monenlaisia kokemuksia

Kuvassahan on tietysti kierukkaa esittävä koru. Kierukkaa käytetään raskauden ehkäisyyn.  Kohtuun asetettavan kierukan etuja ovat ehkäisyn pitkäaikaisuus, hyvä teho ja vaivattomuus. Kierukka voi olla myös vaihtoehto sellaisille naisille, jotka eivät voi käyttää estrogeenivalmisteita. 

Mikä ihmeen kierukka? Juttu jatkuu videon alla.

Mikä ihmeen kierukka? Tältä se näyttää ja näin se toimii 3:20
Videolla Lääkärikeskus Aavan gynekologi Sanna Hänninen näyttää, kuinka kierukka asennetaan ja poistetaan. 

Aimun julkaisu herätti keskustelua myös naisten parissa: nimittäin kierukan hyvistä ja huonoista puolista.

– Voimmeko puhua siitä, kuinka kamalia nämä ovat? Niin kuin oikeasti? En tiedä yhtään naista, jolla olisi hyviä kokemuksia, kommentoi Soph ja jatkoi:

– Ja puhun nyt kivusta ja terveydestä. Se tekee, mitä sen pitää tehdä. Se vain pilaa elämäsi.

– Tuo oli syynä vaimoni (silloisen tyttöystäväni) jatkuviin vatsaongelmiin puoli vuotta, huomautti eräs mies ja jatkoi:

– Tai ei "vatsa", mutta luulimme, että kyseessä olivat vatsaongelmat, kunnes lääkärit vihdoin tajusivat, että se johtui kierukasta.

Aina kierukka ei toimikaan. Olemme aiemmin kertoneet Clarasta, joka kierukasta huolimatta tuli raskaaksi. Myös Lucy synnytti lapsen kierukasta huolimatta ja vauva itse asiassa tuli maailmaan kierukka kädessään.

Kierukka tulee vaihtaa aika ajoin. Suomessa käytössä olevien hormonikierukkojen käyttöaika on 3–7 vuotta, hormonittoman kuparikierukan kohdalla käyttöä voi venyttää 10 vuoteen asti. Viime vuonna uutisoitiin kuitenkin naisesta, jonka kohtuun kierukka unohtui 20 vuodeksi.

 Hyviäkin kokemuksia löytyy.

– Täällä nainen, jolla on hyvä kokemus. Minulle asennettiin 10 vuoden kuparikierukka yli vuosi sitten, ja olen elänyt hormonivapaata unelmaa siitä lähtien. Kuten kaikkien ehkäisymenetelmien kanssa, ei ole "yksi sopii kaikille" -ratkaisua, joka toimisi kaikille naisille, valitettavasti, kommentoi Annie-niminen nainen. 

– Olen samaa mieltä siitä, ettei ole yksi-koko-sopii-kaikille-mallia. Minulla on ollut omani 10 vuotta ilman ongelmia. Löydämme usein vain negatiiviset tarinat, joten heitän sekaan positiivisen, kommentoi eräs nainen.

Lue myös:

    Uusimmat