Tämä Turun Pernon kaksoismurhasta epäillystä miehestä tiedetään – uhri ja epäilty tunsivat toisensa eläinhahmoharrastuksesta

5:54
MTV Uutiset olivat paikalla Turussa kun miestä vaadittiin vangittavaksi kaksoismurhasta epäiltynä. Katso videolta, miltä mies näytti.

Turun Pernon kaksoismurhasta eilen vangittu kouvolalaismies ei ole aiemmin ollut tekemisissä poliisin kanssa, ja eikä hänellä siksi ole myöskään aikaisempia rikostuomioita. Teon motiivista poliisi ei ole kertonut julkisuuteen, mutta miehen sosiaalisen median tilit kertovat jotain hänen persoonastaan.

Mies on kertonut sosiaalisessa mediassa olevansa kiinnostunut musiikista, amatööripyrotekniikasta ja kokkaamisesta, erityisesti leivonnasta. Sosiaalisessa mediassa mies julkaisi materiaalia niin pianonsoitosta, ilotulitteista kuin kakuista.

Erityisen viehtynyt hän oli lohikäärmehahmoista, vaikka piti kertomansa mukaan myös kissoista.

Turriharrastus yhdistää uhrin mieheen

Miehen kiinnostus lohikäärmeisiin liittyy ilmeisesti turrialakulttuuriin, englanniksi furry, jossa ollaan kiinnostuneita inhimillisistä eläinhahmoista sekä kulutetaan ja tuotetaan niihin liittyvää sisältöä, esimerkiksi piirrustuksia. Harrastaja voi samaistaa itsensä jonkinlaiseen eläinhahmoon, joka ilmentää hänen persoonaansa. Osa harrastajista voi jopa pukeutua toisinaan hahmokseen.

27-vuotiasta epäiltyä ja henkirikoksen uhrina kuollutta 27-vuotiasta miestä yhdistää samainen turriharrastus. Poliisi luonnehti uhria miehen pääkohteeksi rikoksessa.

Epäilty on sosiaalisen median tiliensä perusteella käynyt Turussa aiemminkin uhrin vieraana. Kummankin sosiaalisen median tilit sisältävät huomattavasti turriharrastukseen liittyvää materiaalia.

Varmaa tietoa siitä, onko yhteisellä harrastuksella jotain yhteyttä tapahtuneeseen rikokseen ei ole.

Kaksi kuollut, yksi haavoittui ja kaksi epäiltyä kohdetta

Ampumavälikohtauksessa Pernon Paavolankadulla kuoli kaksi ihmistä ja lisäksi yhtä henkilöä puukotettiin. Poliisi tutkii tapausta kahtena murhana ja kolmena murhan yrityksenä. Tapauksessa tutkitaan lisäksi huumausainerikosta ja ampuma-aserikoksesta.

Tapauksessa kuoli 27-vuotiaan miehen lisäksi yksi sivulliseksi luonnehdittu nainen. Myös tapauksessa puukotettiin myös yhtä miestä, jota poliisi myös on kuvaillut sivulliseksi.

Uhrin asunnossa piilotteli lisäksi poliisin mukaan yksi mies ja yksi nainen, jotka olivat poliisin mukaan vaarassa joutua henkirikoksen uhriksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja