Tämä oli TTK:sta pudonneen Shawn Huffin suurin haaste tanssiparketilla

Näin Shawn Huff ja Saana Akiola muistelevat TTK-taivaltaan 10:15
Katso videolta, minkälaisia haavereita Shawn Huffille tanssimatkalla sattui, ja mitä hän oppi TTK:sta.

Entinen koripalloilija Shawn Huff ja tähtiopettaja Saana Akiola putosivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta 5. marraskuuta. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmasta putosivat 5. marraskuuta Shawn Huff  ja Saana Akiola. Huffin olo on putoamisen jälkeen edelleen samankaltainen kuin viime sunnuntaina. 

– Kyllä se vieläkin on helpottunut ehkä sen takia, koska kun lähdin kisaan, niin ajattelin, että annan joka viikko kaikkeni ja elän niin, että tämä on viimeinen viikkoni. Niin sitten, kun putoaa, niin se ei harmita niin paljon. Minulle kävi niin. Kun oli viimeinen kerta, niin kaikki oli annettu ja ei voi mitään, Huff kertoi Huomenta Suomessa 7. marraskuuta. 

Akiola on halunnut aina erottua joukosta TTK-kisassa. 

– Olen aina ollut erilainen nuori tuolla gameissa. Minusta on ihanaa kokeilla uusia juttuja, koska ei olla kuitenkaan kilpatanssikilpailuissa. Tuo on sellainen paikka, missä saa rikkoa rajoja. Ennen kaikkea teen aina yleisölle tai me teemme. En ajattele tuomareita siinä vaiheessa, kun teen koreografiaa. Haluan saada mahdollisimman viihdyttävän show’n ihmisille katsottavaksi, Akiola kertoi opetusfilosofiastaan.

"Paras kohteliaisuus, mitä voi saada"

Palaute, jota pari sai katsojilta, oli todella positiivista. Huffista tuntui, että ihmiset saivat aina heidän tanssinsa viestistä hyvin kiinni, oli se sitten iloinen tai koskettava. 

– Se on ehkä paras kohteliaisuus, mitä voi saada, Huff kertoi. 

Huff on koripalloillut suurimman osan elämästään, joten muuntautuminen tanssiparketille oli uusi juttu. 

– Siellä oli joitain elementtejä, joihin oli helppo tarttua, kuten rutistaminen ja henkinen jaksaminen, fysiikka ja itsensä hoitaminen. Mutta oli myös paljon asioita, että minun piti opetella pois koripalloilijasta. Varsinkin liikkumisen saralla, kun on liikkunut yhdellä tavalla koko elämänsä, niin yhtäkkiä liikutaankin aika erilaisella tavalla. 

Tanssinopettajan näkökulmasta Akiolan mukaan Huffilla oli yksi suuri haaste. 

– Esimerkiksi painon vieminen jalalta toiselle. Se oli jännä juttu, koska on periaatteessa aika luonnollinen asia meille (tanssijoille), mutta taas Shawn on ollut koriskentillä koko ajan molemmilla jaloilla, jotta pääsee molempiin suuntiin liikkumaan. Meille se on tosi huono, koska silloin sinulla on aina kaksi vaihtoehtoa. Yritämme aina eliminoida toisen vaihtoehdon, Akiola täsmensi. 

Katso jutun alussa olevalta videolta, minkälaisia haavereita Shawn Huffille tanssimatkalla sattui, ja mitä hän oppi TTK:sta.

Alta voit vielä tunnelmoida Shawn Huffin ja Saana Akiolan TTK-tansseja.

Shawn & Saana – Perfect 6:46
Shawn Huffin ja Saana Akiolan viimeiseksi tanssiksi jäi wieninvalssi Ed Sheeranin Perfect-kappaleen tahdissa.

Shawn & Saana - Kylmästä lämpimään 2:28
Roosa nauha -erikoislähetyksessä Shawn ja Saana tanssivat samban Jukka Pojan Kylmästä lämpimään -kappaleen tahdissa.

Shawn & Saana - Päästä varpaisiin 6:17
Shawn ja Saana tarjosivat poikkeuksellisen rumban Behmin Päästä varpaisiin -kappaleen tunnelmissa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

 

Lue myös:

    Uusimmat