Tämä nimi aiheuttaa kylmiä väreitä jalkapallokentillä – perheestä löytyy myös Saddam Hussein, mutta sisaruksen sukupuoli esti aikeet kolmannesta hirmunimestä

Erään perulaisen perheen isä on poiminut pahaenteisiä vaikutteita valitessaan nimiä jälkikasvulleen. Yksi hänen lapsistaan on jalkapalloilija Osama VinLaden. 

Sportbible-sivusto kertoo perulaisesta jalkapalloilijasta, jolla on "hyvin todennäköisesti lajin hirvein nimi tänä päivänä".

Osama VinLaden pelaa maansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hänen nimessään on selkeä yhteys vuonna 2011 yhdysvaltalaissotilaiden luoteihin kuolleeseen al-Qaida-terroristijärjestön johtajaan Osama bin Ladeniin.

– Ajattelin vaihtaa nimeni, mutta nyt pidän siitä. Se oli muodikas omana aikanaan, VinLadenin kerrotaan sanoneen. 

VinLadenin veli on puolestaan nimeltään Saddam Hussein. Irakilla oli ennen samanniminen presidentti, joka syrjäytettiin diktaattorin paikalta vuonna 2003 ja hirtettiin kolme vuotta myöhemmin rikoksistaan ihmisyyttä vastaan. 

Eikä tässä vielä kaikki. 

– Isäni halusi nimetä kolmannen lapsensa George Bushiksi, mutta vauva olikin tyttö, VinLaden sanoo. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

George Bush oli Yhdysvaltojen 41. presidentti, joka ryhtyi sotaan Husseinin joukkoja vastaan 1990-luvun alussa. Bush ja hänen poikansa, Yhdysvaltojen 43. presidentti George W. Bush, ehtivät hankkia paljon vihamiehiä, mutta ainakin länsimaissa heidän maineensa on edellä mainittuja parempi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja