Valioliigaseuran omistaja puolustaa Osama bin Ladenin perhettä – valmis tekemään bisnestä yhdessä

Valioliigajoukkue Sheffield Unitedin omistaja, prinssi Abdullah, on valmis hieromaan yhteistyötä Osama bin Ladenin sukulaisten kanssa. 

Saudi-Arabian hallitsijasukuun kuuluva Abdullah (koko nimi Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz Al Saud) hankki Sheffield Unitedin hallintaansa, kun osaomistaja Kevin McCabe pakotettiin myymään pitkän oikeustaistelun jälkeen 50 prosentin osuutensa. 

Abdullah sanoi Reutersille, että hänen tavoitteensa on saada mukaan sponsoreita kotimaastaan. Hän ei sulje pois Osama bin Ladenin sukua, joka on mukana rakennusbisneksessä. 

– En ole tehnyt liiketoimintaa heidän kanssaan ennen, mutta olen onnellinen, jos niin tapahtuu. Suutun, kun näen, että bin Ladenin nimeä tahrataan, hän sanoi lehdistötilaisuudessa. 

Saudiarabialainen Osama bin Laden  perusti terroristijärjestö al-Qaidan. Hän kuoli toukokuussa 2011. 

– Bin Laden ei ole häpeällinen nimi tai jotain mitä minun pitäisi piilotella. He aikoivat ostaa osakkeet ja tekivät tutkimusta, mutta päättivät olla ostamatta. 

Sheffield United on kerännyt viidestä ottelusta viisi pistettä. Joukkue on Valioliigassa 15. sijalla. Uusi omistaja sanoi, että manageri Chris Wilderin asema on turvattu. 

– Chris on tämän hienon seuran kasvot. Yleisö haluaa laulaa peleissä, että hän on yksi meistä. 

Lue myös:

    Uusimmat