Tämä mies uhrautui kaikkien kohmelosta kärsivien vuoksi – ryyppäsi vuosia selvittääkseen, mikä on paras krapulanparannustapa

Kanadalainen Shaughnessy pettyi modernin lääketieteen krapulanparannustapoihin. Mies päättikin juoda alkoholia vuosikymmenen ajan ja testata kaikenlaisia krapulankadotuskeinoja itseensä.

Shaughnessy Bishop-Stall ei halua kuulla tarinaa pahimmasta krapulastasi. Mies on kokenut kankkusista pahimmat, ja vieläpä erikoisesta syystä, kertoo New York Post.

Kokeili joka aamu eri lääkettä

Kanadalainen Shaughnessy, joka on ennen omistanut myös baarin, vietti kymmenen vuotta juomalla alkoholia ja etsimällä täydellistä hoitoa krapulaan. Mies kirjoitti myös kirjan terveysriskiltä kuulostavasta projektistaan.

Shaughnessy oli pettynyt modernin lääketieteen krapulanhoitokeinoihin, ja päättikin testata krapulatroppeja itseensä. Tämä vaati luonnollisesti runsasta juomista.

Raitis joulu: MTV testasi vuoden 2018 alkoholittomia uutuusglögejä! Artikkeli jatkuu videon alla.

2:25

Shaughnessy joi itselleen kankkusen nauttimalla samaa alkoholijuomaa useina iltoina. Joka aamu hän testasi kohmeloon erilaista lääkettä.

– Kyseessä oli eliminointiprosessi, kunnes sain ainesosat, joilla koin olevan ansioita (parantamisen suhteen), mies kuvaa.

Kokeili jopa syödä lampaansilmiä krapulaansa

Omituisen projektinsa aikana Shaughnessy kokeili kaikkenlaisia tehokkaaksi väitettyjä hoitoja ankeriaasta ja lampaansilmistä tippahoitoon ja krapularyyppyyn.

Koe ei kohdellut Shaughnessya hellästi.

– Melkein kaikki terveyteni osa-alueet ottivat osumaa noiden vuosien aikana. Lihoin, verenkiertoni kanssa oli ongelmia... Myös mielenterveyteni koki kovia, mies kuvailee.

Lienee selvää, ettei päivittäistä juomista voi suositella kenellekään minkään idean varjolla.

Väittää löytäneensä "parhaan" krapulalääkkeen

Shaughnessy kuitenkin väittää löytäneensä luotettavan krapulanparannusmetodin: hän söi käsikaupasta saatavia lisäravinteita viimeisen juoman ja nukkumaanmenon välillä.

Shaughnessyn mukaan taianomaisin valmiste oli N-asetyylikysteiininä tunnettu aine.

Mies söi myös B1-, B6- ja B12-vitamiineja, sekä olibaani-kasvisukuun kuuluvia kasveja.

Lähde: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja