Tämä metsämökki on maailman suosituin Airbnb-kämppä – kelpaisiko sinulle?

1:03
Suomesta löytyy hotelli, jossa on vain aikuisille tarkoitettu kerros.

128 kilometrin päässä San Franciscosta sijaitseva metsämökki Mushroom Dome Cabin on Airbnb-majoituspalvelun suosituin kohde. Asiasta kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Noin yhdeksän neliömetrin kokoinen metsämökki on ollut Airbnb:n listoilla vuodesta 2009 lähtien. Lehtitietojen mukaan se on ollut aina myös suosituimpien joukossa.

Lähes 1 300 kiittävää arviota

The Sunin mukaan mökki on saanut lähes 1 300 kiittävää arviota. Tällä hetkellä maja on lokakuuhun asti miltei täyteenvarattu.

Mökkiin mahtuu kolme henkilöä kerrallaan. Mökissä on valtava sänky sekä sohva, josta saa toisen makuupaikan. Lasikaton läpi voi ihailla taivasta.

The Sun -sivusto kertoo, että mökistä löytyy myös jääkaappi, popkornikone, French Press -kahvikone sekä 32 tuuman televisio. Ulkona voi myös grillata. Sivuston mukaan omistajat Kitty ja Michael tarjoavat vieraalleen kaiken, mitä he tarvitsevat, aina aamiaistarvikkeista vessatarvikkeisiin ja pyyhkeisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mökistä löytyy WiFi-yhteys, jos somettaminen on osa lomaa. Jos netissä roikkuminen ei houkuta, ympäriltä riittää metsäpolkuja tutkittavaksi.

Yöpyminen kustantaa The Sunin mukaan 130 dollaria, noin 115 euroa, yöltä. Mökki tulee varata vähintään kahdeksi yöksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja