Tämä jättinousu sai sykkeet kohoamaan: Kiekko-Espoo taisteli pinteestä viime minuuteilla – "Mitä? Mitä?"

Maali: TUTO Hockey - K-Espoo, Anton Ollikainen(70 K-Espoo) 1:10
"Mitä, mitä?" – Kiekko-Espoo oli noussut loppuminuuteilla takaa johtoon, ja C Moren selostaja Jani Säteri pauhasi!

Kiekko-Espoo oli pinteessä TUTO Hockeyta vastaan, mutta tempaisi kovan nousun viime minuuteilla jääkiekon Mestiksen toisessa puolivälieräottelussa. Espoolaisten kahden maalin tappioasema kääntyi joukkueen 6–4-voitoksi, ja ottelusarja tasoitti 1–1:een.

TUTO selviytyi pudotuspeleihin viimeisenä, kymmenentenä joukkueena ja raivasi tiensä puolivälieriin lyömällä villi kortti -kierroksella KeuPa HT:n. Turkulaisten kevätliito jatkui yllätyksellä puolivälierien avausosassa lauantaina, kun sarjan suursuosikki, runkosarjaykkönen Kiekko-Espoo taipui kotonaan 1–2.

TUTO oli lähellä ottaa perään toisenkin kiinnityksen, kun se johti Kiekko-Espoota Turussa maanantai-iltana vielä varsinaisen peliajan viimeisille kymmenelle minuutille lähdettäessä 4–2.

Kiekko-Espoo osoitti kuitenkin sitkeytensä. Morten Jurgens iski espoolaiset maalin päähän, kun pelikellossa oli tasan 51 minuuttia.

TUTO pysyi kuitenkin johdossa, kunnes aikaa oli jäljellä enää vajaat kaksi ja puoli minuuttia. Joni Piipponen tasoitti rystynaulauksella irtopalasta.

Minuutti myöhemmin Anton Ollikainen painoi maalin läheisyydestä kiekon rannekudilla reppuun, ja Espoo johti.

– Mitä? Mitä? C Moren selostaja Jani Säteri huusi.

Katso Espoon voittomaali Säterin hehkutuksilla ylälaidan videolta.

Joni Piipponen naulasi illan toisensa ja ottelun päätösosuman viisi sekuntia ennen päätöstä tyhjään rysään, ja Espoo voitti 6–4. Sarja jatkuu heti tänään tiistaina Espoossa voittojen ollessa tasan 1–1.

Alta näet ottelun kaikki maalit ja läheltä piti -tilanteet.

Maalikooste: TUTO Hockey - K-Espoo 7:58
Yllättäviä maaleja ja huimia tilanteita – katso kohokohdat!