Talviurheiluvälineiden kauppa käy viime talvea vilkkaampana – "Karvapohjasukset ovat ehdoton hitti"

Talviurheiluvälineiden kauppa käy viime talvea selvästi vilkkaampana. Tänä talvena yhä useampi asiakas ostaa kaupasta laadukkaampia ja kalliimpia välineitä.

Ylivoimainen ykköstuote tänä talvena on karvapohjaiset maastohiihtosukset. 

Aikaisesta lumentulosta ovat nauttineet tänä talvena niin laskettelijat kuin hiihtäjät, mutta myös talviurheiluvälineiden kauppiaat.

– Kauppiaankin kannalta on mukavaa, että nyt kauppaa ei ole tarvetta vauhdittaa pelkällä hinnalla. Tampere-Vaasa-linjan yläpuolella tuli lumi melko aikaisin, ja nyt pääkaupunkiseutu ja Turku ovat saaneet lumipeitteen vihdoinkin, iloitsee XXL:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Etelän hiihtokelit auttavat pohjoisessakin

Äkäslompolon Team Sportian kauppias Teemu Haavisto on mielissään siitä, että etelässäkin on ollut hiihtokelejä.

– Se on eduksi meillekin. Jos kotona ei ole lunta, niin mietitään, että ostanko välineitä ollenkaan, kun en pysty enää kotona käyttämään, hän sanoo.

Forumin Intersportin myymäläpäällikkö Markku Toponen kertoo, että kauppa on käynyt.

– Nyt näkyy selkeästi se, että mennään viime talven edelle luvuissa, vaikka alkukausi oli erittäin hankala. Tammikuussa ja helmikuun alussa olemme pystyneet kirimään ja menty edellekin.

Tämän talven hittituote löytyy hiihtoladuilta.

– Karvapohjasukset, ne ovat ehdoton hitti ja lunastaneet paikkansa. Ne toimivat, niihin luotetaan ja niillä kiva harrastaa, sanoo Toponen. 

Samaa sanoo XXL:n Toni Stigzelius.

– Kerran kun ostetaan, niin halutaan panostaa. 

Lue myös:

    Uusimmat