Tältä turmapaikalla Vantaan Myyrmäessä näyttää

Tältä näyttää paikalla, jossa miehen ruumis löydettiin auton alta Vantaan Myyrmäessä 0:40
Tältä näyttää Vantaalla Myyrmäen Ruukuntekijäntiellä, jossa 20-vuotias mies löydettiin kuolleena auton alta.

Poliisi löysi 20-vuotiaan miehen ruumiin penkkaan ajetun auton alta Vantaalla. Poliisi on tavoittanut henkilöauton omistajan ja tutkii asiaa tappona.

Perjantaina päivällä Vantaan Ruukuntekijäntiellä on talvinen maisena ja tienpinta on hieman jäässä.

Mutkikkaan tieosuuden kohdalla sijaitsee parikerroksinen pysäköintihalli, jonka seinään oli torstain ja perjantain välisenä yönä ajautunut henkilöauto kylki edellä.

Lumessa näkyvät edelleen auton renkaanjäljet: joko merkkinä ulosajosta tai auton siirtämisestä viranomaisvoimin. Verijäljet lumessa kertovat kohtalokasta tarinaa.

Poliisin päätelmien mukaan henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä ja ilmeisesti samassa rytäkässä 20-vuotias mies oli päätynyt auton alle.

Poliisi sai torstain ja perjantain välisenä yönä noin kello yhden aikaan ilmoituksen liikenneonnettomuudesta. Tehtävälle osallistui useita poliisin, pelastuslaitoksen ja sairaanhoidon yksiköitä.

Auton kuljettajaa etsittiin jo yöllä koirien ja poliisipartioiden voimin tapahtumapaikan ympäristöstä, mutta tuloksetta. Jämsä ei kerro, piilotteliko auton omistaja virkavallalta.

Poliisi on myös puhuttanut kahta todistajaa, mutta kumpikaan ei ole nähnyt varsinaista onnettomuutta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapahtumaan liittyvät tiedot ja silminnäkijähavainnot virka-aikana poliisin numeroon 050-399-9026.

Miltä näyttää paikalla, jossa miehen ruumis löydettiin Vantaan Myyrmäen Ruukuntekijäntiellä? Voit katsoa jutun alussa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat