Mainos

Tältä näyttää uusi Porsche 718 Boxster – Teknavi paikalla Ranskassa

Porsche esittelee uuden 718 Boxsterin juuri ennen ensi viikolla alkavaa Geneven autonäyttelyä. Teknavi pääsi tutustumaan autoon sitä suunnittelemassa olleiden insinöörien kanssa.

Suurin muutos autossa on tapahtunut moottorin kohdalla. Aikaisempien vapaasti hengittävien kuusisylinteristen moottoreiden tilalle on istutettu täysin uudet nelisylinteriset ja ahdetut bokserimoottorit. Tämän ohella myös ulkonäön yksityiskohtia on päivitetty.

Auton muotoiluun on tuotu keveyttä terävillä vaakalinjoilla. Lisäksi peilit ja ovenkahvat ovat saaneet uuden muotoilun. Sekä etu- että takavalot ovat saaneet uuden kevyemmän ilmeen. Kokonaisuudessaan muotoilussa on haluttu hakea downsizing-tunnelmaa myös ulkonäköön.

Sisätiloissa tulee ensimmäisenä vastaan uusi ohjauspyörä, joka on variaatio huippumalli 918 Spyderissa nähdystä ratista. Mittaristo on tuttuun tapaan kolmella pyöreällä elementillä toteutettu. Keskikonsolista löytyvät edelleen auton toimintaan vaikuttavat napit, ja vanhahtava multimediajärjestelmä on viimein päivitetty uudempaan versioon 911-mallin tapaan.

Kuvat: Mikko Autio

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.