Mainos

Tältä näyttää 17-metrinen selfietikku – automerkki tuo sen Flow-hippien käyttöön, uutuusmallin kera

Uusi Toyota-malli C-HR nähdään Suomessa ensi kertaa Flow-festivaaleilla Helsingissä.

Auton esillepano on tavanomaisesta poikkeava: festivaalivieraat voivat ottaa itsestään menopelin vierellä selfie-kuvan maailman suurimman, 17-metrisen selfie-kepin mahdollistamana.

– Viisiovinen C-HR (Coupé High-Rider) on suunniteltu erottumaan selkeästi aiemmasta Toyota-mallistosta ja ylipäätään muista C-autosegmentin crossover-malleista. Se edustaa Toyotan tahtoa hyödyntää suurempaa tyylillistä vapautta ja teknistä luovuutta huomiota herättävän muotoilun sekä nautinnollisten ajo-ominaisuuksien aikaansaamiseksi, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Alustarakenne pohjautuu uuteen TNGA-toteutukseen (Toyota New Global Architecture). Se mahdollistaa aiempaa vapaamman muotoilun ja tilankäytön lisäksi turvallisuuden ja ajo-ominaisuuksien huipputason. Voimanlähteeksi on valittavissa Toyotan uusin hybriditekniikka tai 1,2 litran bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla myös neliveto.

C-HR viedään Flow-festivaaliyleisön keskelle "Super-Selfie-Stick"-korokkeelle, jossa yleisöllä on mahdollisuus kuvauttaa itsensä auton vieressä. Koska festivaaliyleisölle ei voida väenpaljouden vuoksi sallia omien selfie-keppien käyttöä, kuittaa C-HR asian maailmanennätystyyliin: auton eteen on pystytetty peräti 17-metrinen selfiekeppi, jonka päässä komeilevaan noin 4-metriä leveään älypuhelinelementtiin on asennettu huippulaadukas kamera.

Flow'n jälkeen Suomeen vierailulle saatu C-HR tekee kaksiviikkoisen kiertueen jälleenmyyjäliikkeissä ympäri Suomea.

Varsinainen myynti alkaa syyskuussa. Ensimmäiset koeajoautot saadaan Suomeen marraskuun lopulla.

Lähde: Toyota Auto Finland

1:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.