Tältä kuulostaa Alfan yli 500-hevosvoimainen huippumalli – katso video testeistä

Alfa Romeo Giulia on italialaisvalmistajalle äärimmäisen tärkeä malli. Sen pitää pystyä kilpailemaan kovan saksalaisen kolmikon kanssa, eikä se ole helppo tehtävä.

Alfistit odottavat kuumeisesti uuden Giulian tuloa markkinoille ensi vuoden puolella. Eniten tiedetään tulevasta huippumalli Giualia Quadrifoglio Verdestä (QV), joka bongattiin testaamasta legendaarisella Nürburgringin radalla.

Giulia QV:ta vauhdittaa 3,0-litrainen tuplaturbo V6, joka kehittää 510 hevosvoimaa takapyörille. Näillä teholukemilla QV hyökkää pahimpien kilpailijoiden eli BMW M3:n ja Mercedes-AMG C 63:n kimppuun. Satasen spurtista QV selviää 3,9 sekunnissa ja myös alustan pitäisi olla tehoja vastaavassa kunnossa. Alla olevalta videolta voit katsoa, miten uusi Giulia taipuu Nordschleifen mutkiin.

Ferrari on ollut Giulian suunnittelussa aiempaa tiiviimmin mukana ja sen pitäisi näkyä auton luonteessa. QV:n alapuolelle mallistoon tulee tarjolle nelisylinterisiä bensa- ja dieselvaihtoehtoja. Saataville tulee myös älykäs nelivetojärjestelmä.

Lue myös:

    Uusimmat