Tällaista Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin elämä on Monacossa – kurkista hulppeaan asuntoon

1:18
Tältä näyttää Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin viikonloppuasunnolla vuoristossa – seinällä Simpsonit-aiheinen taulu pariskunnasta!

Formulakuski Valtteri Bottas ja hänen tyttöystävänsä Tiffany Cromwell ovat olleet yhdessä noin 2,5 vuotta.

Formulakuski Valtteri Bottaksen koti on Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kahdeksannella kaudella yksi Maria Veitolan yökyläilypaikoista. Bottas on seurustellut kilpapyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa noin 2,5 vuotta.

Pariskunta asuu Monacossa, josta on Bottaksen mukaan vaikeaa löytää hyvää asuntoa.

– Hinnat ovat katossa, ja laatu on suht huonoa ja vanhaa. Tämä asunto on 9 500 euroa kuussa. Mutta se on fakta, että jos asut täällä ja olet täällä kirjoilla, niin et maksa veroja. Voi puntaroida, että säästääkö vai eikö, Bottas pohtii.

Veitola tiedustelee, ovatko verojen maksamattomuus syy Bottaksen Monacossa asumiseen.

– Kyllä se oli pääsyy, minkä takia tänne silloin muutti. Maksan veroja niihin maihin, missä ajan, ja Suomessa minulla on mökki. Varsinkin urani alkuvaiheessa koin, kun ei ollut mitään selvyyttä, kuinka kauan ura jatkuu, niin haluan siitä työmäärästä, jonka olen lajille uhrannut, että siitä jää jotain käteenkin.

Bottas on laskenut, että jos hän asuisi Suomessa, niin hänelle jäisi 20 prosenttia kaikista tuloista itselle. Hänestä tuli miljonääri 26-vuotiaana.

– Nyt minulle jää noin 60–70 prosenttia.

Bottas vie Veitolan ajelulle Alfa Romeon citymaasturillaan, ja he suuntaavat Bottaksen ja Cromwellin viikonloppuasunnolle.

Katso jutun alussa oleva video: tältä näyttää Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin viikonloppuasunnolla vuoristossa – seinällä Simpsonit-aiheinen taulu pariskunnasta!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja