Tiffany Cromwell vastaa Yökylässä-jakson kirvoittamaan arvosteluun: "En ole mikään näyttelijä"

Tiffany Cromwellin haastattelu 3:30
Tiffany Cromwell kertoi MTV Uutisten haastattelussa Lahdessa muun muassa siitä, miksi hän oli hiljaisempi Yökylässä Maria Veitola-ohjelmassa.

Tiffany Cromwell kertoi MTV Uutisten haastattelussa Lahdessa muun muassa siitä, miksi hän oli hiljaisempi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Tiffany Cromwell on australialainen kilpapyöräilijä, joka seurustelee suomalaisen formulakuski Valtteri Bottaksen kanssa. Pariskunta vieraili tiistaina 25.4. Lahdessa. 

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell nähtiin syksyllä myös Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Ohjelmassa Tiffanysta satiin hieman hiljaisempi ja pidättyväisempi kuva. 

Cromwellin hiljaista olemusta arvosteltiin muun muassa Maria Veitolan julkaiseman Instagram-kuvan yhteydessä. 

MTV Uutiset kysyi tiistaina Tiffanylta, onko hän yleensä hiljaisempi vieraiden ihmisten kanssa vai oliko tilanne tv-ohjelmassa jännittävä?

– En ole mikään näyttelijä, ja jos ei ymmärrä koko keskustelua, koska suomen kieleni ei ole niin hyvä. Olen myös vähän ujo.

Tiffanyltä kysyttiin myös haastattelussa, mitä mieltä hän on Valtteri Bottaksen uudesta takatukkaa korostavasta hiustyylistä.

– Se on trendikäs hiustyyli Australiassa, eikä se ole vielä liian pitkä. Jos hän haluaa pitää sen ja on tyytyväinen tämän hiustyylin kanssa, se sopii minulle, Tiffany kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Tiffanylta kysyttiin, miten hän suhtautuu parisuhdehaastatteluihin. Pariskunta tuo esille paljon heidän suhdettaan sosiaalisessa mediassa.

– Riippuu haastattelusta. Henkilökohtaisissa haastatteluissa se riippuu tilanteessa ja kysymyksistä ja tilanteesta, millaisen haastattelun antaa ja mitä kertoo ja mitä ei kerro.

Minkälaisia yhteisiä hetkiä ette jaa sosiaalisessa mediassa?

– Jos menen hyvien ystävieni kansaa ulos en aio jakaa sitä sosiaalisessa mediassa, sillä se on minun yksityistä aikaani. Jotkut asiat jaan vain lähipiirilleni. Tykkäämme kuitenkin näyttää ihmisille jotain meidän elämästämme, seikkailuistamme, missä vierailemme. En kuitenkaan näytä jokaista pientä yksityiskohtaa elämästäni, Cromwell kertoo.

Katso koko Tiffany Cromwellin haastattelu yltä.


Lue myös:

    Uusimmat