Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell kertovat, miten tapasivat: "Yhtäkkiä aloimmekin olemaan enemmän kuin kavereita"

0:35
Katso esimakua Yökylässä Maria Veitola -kaudesta!

F1-kuski Valtteri Bottas on aina rakastunut hyvin nopeasti erojensa jälkeen.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kahdeksannella kaudella Maria Veitola kyläilee toisessa jaksossa Formula 1 -kuski Valtteri Bottaksen luona. Kaksikko keskustelee myös urheilijan rakkauselämästä.

Bottas oli yhdessä entisen vaimonsa Emilia Pikkaraisen (ent. Bottas) kanssa yhteensä 10 vuotta, joista he olivat kolme vuotta naimisissa. Nykyisin Bottas seurustelee australialaisen kilpapyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa. Bottas kertoo jaksossa parin olleen yhdessä jo noin 2,5 vuotta.

Bottaksen mielestä naiset eivät juuri lähesty häntä.

– Tai no, en ole yli vuoteen katsonut Instagram-viestejäni. Voisihan siellä jotakin olla, jos alkaisi tutkimaan. Mutta suoraan kasvotusten, niin eipä oikeastaan, Bottas kertoi. 

Bottas kertoo, ettei ole ollut elämässään koskaan sinkku. Hän on aina erojensa jälkeen todella nopeasti rakastunut seuraavaan ihmiseen.

– Sitten se on menoa. On kiva, kun on elämänkumppani ja tietty turva.

Bottas ja Cromwell tapasivat ensimmäistä kertaa paikallisessa pubissa. Molemmat tiesivät toisensa nimeltä, ja alkoivat jutella urheilusta.

– Ajattelin, että hän haluaa olla vain kaveri, mutta sitten yhtäkkiä aloimmekin olemaan enemmän kuin kavereita, Cromwell muistelee kolmikon ollessa illallisella.

Samaan aikaan Bottaksella oli meneillään myös avioero.

Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään Katja Ståhl, joka kertoo olleensa maalimainoksen koekuvauksissa: 

0:52
Katja Ståhl ei päässyt aikanaan kohutuksi Panu-tytöksi – ”Mikä siunaus”

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja