Tällaisia seksikokemuksia lukijoilla on ollut saman sukupuolen kanssa

Studio55.fin seksikyselyyn vastanneista vain viisi prosenttia kertoi harrastaneensa seksiä myös oma sukupuolensa edustajien kanssa. Kokemukset ovat olleet niin leikkimielisiä, yllättäviä kuin ikimuistoisiakin.

Ylivoimainen enemmistö vastaajista ei ollut kokeillut seksiä oman sukupuolensa edustajan kanssa. Kuitenkin vastaajat, jotka elivät ilman vakisuhdetta, olivat tehneet näitä kokeiluja hieman useammin kuin muut. Heistä joka kymmenes kertoi kokeilleensa seksiä saman sukupuolen kesken.

Suurin osa kokemuksista on ollut kokeiluja joko nuoruudessa tai esimerkiksi yhdessä kumppanin kanssa. Toiset muistelevat näitä kokemuksia lämmöllä, mutta kaikille muistot eivät ole yhtä antoisia.

"Yllätti itsenikin" Näin lukijat muistelevat kokemuksiaan

– Joku kokemus on ollut tosi hyväkin, kun toinen ymmärtää toista, mutta useimmiten on jäänyt huono maku. Nykyään en harrasta, riittää nykyinen nainen.

– Eiköhän se ollut silloin nuorena, kun muutenkin olin niin kokeilunhaluinen. Nyt ei tulis edes mieleenikään olla samaa sukupuolta olevan kanssa.

– Murrosiän alussa serkkupojan kanssa kokeiltiin "kummalla tulee nopeammin" toinen toista auttaen.

– Se oli sattuma. Yllätti itsenikin. Tapahtui kerran. Kiihotuin. Ei varsinaista aktia.

– Lady-poika Thaimaassa.

– Edellisen mieheni kanssa harrastimme muutaman kerran seksiä toisen pariskunnan kanssa, jolloin myös me naiset nautimme toisistamme.

– En kokenut seksuaalisuutta ystävätärtäni kohtaan, mutta hän rakastui minuun, ja siksi ystävyydestämme tuli myös seksuaalinen suhde, joka kesti jonkin aikaa. Se ei kuitenkaan koskaan kehittynyt omalta osaltani haluksi häntä kohtaan.

– Oli vain uteliasta yritystä. Totesin, että minussa ei ole lesboutta.

– Hyviä kokemuksia, se oli suurta nautintoa jopa 5–6 tuntia kerrallaan. Suosittelen kaikille naisille.

Kuvat: Colourbox.com

Kyselyyn osallistui Studio55.fi-sivustolla 15.–20.3.2012 yhteensä lähes 800 yli 50-vuotiasta vastaajaa.

64 prosenttia heistä oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55−64-vuotiaita, 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65−74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja