Tällaisia ovat nykyaikaiset aikuisten lelut: "Paljon tulee kysymyksiä siitä, miten tiettyä seksivälinettä voisi käyttää"

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut

Kaukana ovat ajat, jolloin naisen vibraattori oli ihonvärinen ja suonekkaan peniksen oloinen. Seksilelumaailman hieman tuntemattomampi uutuus on miesten vibraattori. 

Ennen naisen vibraattori oli ihonvärinen ja suonekkaan peniksen oloinen. Nykyään seksileluista on tullut huipputeknisiä design-tuotteita.

Imevät klitoriskiihottimet ovat seksivälinemaailman uusi hitti. Ensimmäisenä markkinoille uuden aallon välineistä ehti Womanizer, nyt suosiossa ovat Satisfyer-merkin mallit. Aiemmat klitoriskiihottimet ovat vain värisseet, mutta nykymalli on imevä. Se lisää klitoriksen verenkiertoa ja samalla naisen kostumista.

– Aiemmin naisen seksivälineet ovat olleet sauvoja, jotka laitetaan emättimen sisään. Toki klitoriskiihottimia on ollut olemassa pidempään, ne ovat olleet väriseviä, kuvailee seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta.

Katso videolta, millaisia nykyaikaiset seksilelut ovat!

Asiakkaasta on tullut vaativampi

Nykyaikaiset vibraattorit ladataan USB-pistokkeella, niiden pakkaus on kaunis ja yksityiskohdat huoliteltu. Samalla hintakin voi pompsahtaa satoihin euroihin.

Myös asiakkaasta on tullut vaativampi. Enää hän ei piileksi punastellen nurkan takana, vaan on valinnastaan tarkka ja haluaa myös tietää, miten seksivälinettä huolletaan.

– Nyt kiinnostavat esimerkiksi liukuvoiteet: mitä ne sisältävät ja millaisia ovat turvalliset ainesosat. Vegaaneillekin on omat vaihtoehtonsa. Ja kyllä siihenkin kiinnitetään huomiota, onko laite ladattava tai paristokäyttöinen, Lavikainen kuvaa.

Markkinoilla myös miesten vibraattori

Seksivälinemaailman hieman tuntemattomampi uutuus on miesten vibraattori. Lavikaisen mukaan miesten seksileluhiin liittyy vielä tiettyjä tabuja eivätkä miehetkään aina tiedä, mitä kaikkea on tarjolla.

– Mutta miksei mies yhtä hyvin voisi käyttää ja monipuolistaa esimerkiksi sooloseksiä? hän rohkaisee.

Miesten vibraattoria voi käyttää myös löysään penikseen. Lavikaisen mukaan vain taivas on rajana useimpien lelujen käytön suhteen.

– Paljon tulee kysymyksiä siitä, miten tiettyä seksivälinettä voisi käyttää. Yleensä vastaan aina, että kannattaa rohkeasti tutkia. Jos välineessä on moottori, väline on periaatteessa koko keholle. Koko keho on erogeeninen alue, Lavikainen kuvaa.

– Kannattaa käyttää ja kokeilla. Jos värinä on kova, sillähän voi vaikka hieroa hartioita. Ja toisena päivänä sitten hieroo muualta, hän nauraa.

Nappaa vinkit! Näin seksivälineitä huolletaan:

Näin seksileluja huolletaan 0:50

​​​​​​​Lue lisää lifestyle-aiheita!

Lue myös:

    Uusimmat