Tällaisia muotikuvia et ole usein nähnyt – katso!

Newyorkilaisen Ari Seth Cohenin erilainen katumuotiblogi on tuonut varttuneemman väen pukeutumistyylin pinnalle. Suositun Advanced Style -blogin jopa 100-vuotiaat energiset ja elegantit tyylitaiturit todistavat, että tyyli on ikuista, eikä muoti ole vain nuoria varten.

Kolmekymppinen Ari Seth Cohen kertoo olleensa parhaita kavereita isoäitinsä kanssa. Inspiraatioon blogilleen hän löysi muutettuaan New Yorkiin.

– Isoäitini tyyli ja olemus inspiroivat minua. Olen aina pitänyt vanhuksista. Kun muutin New Yorkiin kolme vuotta sitten, näin monia ihmeellisiä vanhempia ihmisiä, joilla oli upea tyyli ja uskomattomia tarinoita jaettavaksi.

Ari päätti alkaa ikuistaa näiden hurmaavien newyorkilaissenioreiden tyyliä. Syntyi katumuotiblogi, jonka kuvissa poseeraavat rouvat eivät kalpene nuoremmille kanssasisarilleen – päinvastoin.

– Halusin tuoda heidät esille ja näyttää, ettemme ole koskaan liian vanhoja ollaksemme luovia, pitääksemme hauskaa ja nauttiaksemme elämästä, Ari kertoo blogin synnystä.

Advanced Stylen kuvissa poseeraa upeita ja näyttäviä vanhempia leidejä, jotka käyttävät rohkeasti värejä ja asusteita. Muutama rouva on jo kunnioitettavassa 100 vuoden iässä. Blogi on muutakin kuin vain inspiroivia kuvia: rouvat jakavat myös tyylivinkkejä ja paljastavat, kuinka ikäännytään upeasti.

Suurin osa kokeneista tyylitaitureista on naisia, mutta mukana on muutama huoliteltu, harmaantunut herrasmieskin. Näiden senioreiden pukeutuminen kiehtoo Aria.

– Heillä kaikilla on niin kehittynyt taju omasta tyylistään. He kantavat vaatteensa itsevarmasti ja käyttävät tyyliä keinona ilmaista itseään. Advanced Stylen herrat ja rouvat ovat eläneet suuren eleganssin ja glamourin aikana. Rakastan sitä, kuinka he jatkavat pukeutumista edelleen, eivätkä koskaan luovu siitä.

Advanced Style on noussut suureen suosioon, ja sen parhaat otokset on koottu myös yksiin kansiin kirjaksi. Teos julkaistaan tämän vuoden toukokuussa.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Advancedstyle.blogspot.com/Ari Seth Cohen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja