Tällaisia asioita naiset katuvat seksin jälkeen

Mitä sinä kadut yhden yön jutun jälkeen?

Miehet ja naiset katuvat eri asioita seksin jälkeen., uutisoi NBC. Teksasin ja Kalifornian yliopistojen suorittaman tutkimuksen mukaan miehet katuvat sitä, etteivät ole harrastaneet seksiä useamman ihmisen kanssa.

Naisilla tilanne on päinvastainen: he katuvat liian nopeaa seksiä väärien kumppanien kanssa!

Tutkimukseen osallistuneet naiset katuivat erityisesti sitä, että menettivät neitsyytensä "väärälle" ihmiselle. Naiset katuivat myös sekä pettämistä että seksin harrastamisen aloittamista liian nopeasti uuden kumppanin kanssa.

Miehiä kadutti liika ujous uuden mahdollisen seksikumppanin lähestymisen suhteen. He katuivat myös sitä, etteivät olleet seksin suhteen seikkailumielisiä nuorena tai sinkkuna.

– Satunnaisen seksin seuraukset ovat olleet naisille paljon vakavammat kuin miehille. Tämä on luultavasti muokannut tunnereaktioita seksin suhteen, sosiaalisen psykologian professori MartieHaselton kommentoi tutkimusta.

Evoluution näkökulmasta ajateltuna miehille seksistä kieltäytyminen on myös menetetty lisääntymismahdollisuus. Tämä saattaa selittää myös heidän nykypäivänä ilmeneviä katumuksenaiheitaan.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat