Tällaiset terveiset Petri Nygård lähettää BB-Benille

Isoveljen talossa vieraillut rääväsuinen räppäri esitti Benille kutsun juhlimaan kanssaan, mutta mitä se oikeasti tarkoittikaan.

Big Brother -talossa tovi sitten vieraillut Petri Nygård sai olemassaolollaan talon naiset sekä Benin sekaisin. Keikan jälkeen asukkaat pääsivät tutustumaan lähemmin tunnettuun räppäriin ja pesään oli kova tunku sen jälkeen, kun Isoveli ilmoitti Nygårdin olevan siellä.

Samaan aikaan pesään muusikon kanssa pääsivät Ben ja Tanja. Tanja halusi Nygårdilta nimmarin rintavarustukseen ja Ben tarjosi omaksi paikakseen paljasta takapuoltaan. Nygård ei suostunut kuitenkaan puumerkkiään takapuoleen kirjoittamaan, mutta miehet sopivat kuitenkin yhteisestä baarireissusta.

Ben muisti hehkuttaa Petri Nygårdin kanssa sovittuja juominkeja useasti, mutta totuus asiassa on räppärin puolelta toinen.

– Benille tällaiset epäviralliset terveiset, että mä saan aina paljon faneilta ja muilta kutsuja: "Tule meidän kanssa juomaan, meillä on bileet, tule sinne, tänne ja tonne". Joo, sanon Benillekin sellaiset terveiset, että mennään juomaan joku lauantai, nähdään siellä. En ole kuitenkaan lauantaina siellä, en ole missään muualla kuin keikalla lauantaisin, Petri tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat