Tällaisena et ole herttuatar Meghania nähnyt: esiintyy hulvattomana piilokamerassa Ellen DeGeneres Show'ssa

Herttuatar Meghan paljasti suloisia faktoja perheensä arjesta.

Herttuatar Meghan esiintyi ensimmäistä kertaa televisiohaastattelussa, sitten tyttärensä Lilibetin syntymän vieraillessaan The Ellen DeGeneres show'ssa.

Meghan paljasti Ellen DeGeneresille haastattelun aikana muun muassa sen, että Lilibet alkaa olla siinä iässä, että ensimmäiset hampaat alkavat puskea esiin.

Lisäksi Meghan paljasti, miten hänen ja prinssi Harryn lapset olivat pukeutuneet halloweenina sekä miten he olivat Harryn kanssa onnistuneet viettämään villin illan ulkona, ilman tunnistetuiksi tulemista.

Myös herttuattaren hillitty ulkokuori rapisi tämän heittäydyttyä piilokameramaiseen näyttelemiseen.

Archie ja Lilibet eivät innostuneet pukeutumisesta

Naapureina asustavat Sussexin herttuapari sekä DeGeneres ja tämän vaimo Portia de Rossi olivat tavanneet halloweenina.

– Olimme kotona ja näimme teidät, mikä oli mahtavaa. Halusimme tehdä jotain hauskaa lapsille, mutta he eivät innostuneet siitä yhtään, Meghan paljastaa.

Meghanin ja Harryn esikoinen Archie pukeutui dinosaurukseksi ja Lilibet taas haisunäädäksi.

– Archie oli dinosaurus ehkä viisiminuuttia. Ei edes viittä minuuttia, Meghan kertoo.

DeGeneres taas muistelee, miten Harry oli maanitellut Archieta laittamaan puvun päälle ja oli vihdoin saanut suostuteltua Archien laittamaan myös dinosauruksen pään päähänsä. Myös Lilibetin haisunäätäasu oli ollut DeGeneresin mielestä todella söpö.

Villi ilta Torontossa ennen suhteen paljastumista

Meghan kertoo, että prinssi Harry ja tämän serkku prinsessa Eugenie ja hänen nykyinen aviomiehensä Jack tulivat kyläilemään Meghanin luokse Torontoon.

– Me neljä hiivimme ulos halloween-asuissamme viettääksemme yhden hauskan illan kaupungilla, ennen kuin maailma saisi tietää, että olemme pariskunta, Meghan kertoo.

DeGeneres tiedusteli herttuattarelta, eivätkö muut ihmiset todella tajunneet, keidän kanssa olivat juhlimassa.

– Teemana oli maailmanlopun jälkeinen aika, joten meillä kaikilla oli hyvin kummalliset asut ja pystyimme vain viettämään viimeisen hauskan illan ulkona, Meghan kertoo.

Archie rakastaa olla isoveli

Meghanin mukaan Archie rakastaa olla isoveli pikkuiselle Lilibetille. 

– Hän rakastaa olla isoveli. Joku kertoi minulle ja Harrylle, että jos sinulla on yksi lapsi, se on harrastus, mutta kaksi lasta on jo vanhemmuutta, Meghan kertoo.

Meghanin mukaan kokemus oli silmiä avaava, sillä kaikki puhuvat siitä, millainen tilanne on nuorimmaiselle lapselle, mutta kukaan ei puhu siitä, millaista mukautumista tilanne vaatii ensimmäiselle lapselle.

Meghanin lastenkirja sai Archiessa aikaan ihastuttavan reaktion

Meghanilta ilmestyi kesäkuussa lastenkirja, joka keskittyy isän ja pojan välisiin suhteisiin äidin näkökulmasta katsottuna. Kirja kantaa nimeä The Bench ja siinä esiintyy myös 2-vuotias Archie.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meghanin mukaan Archie tietää olevansa osa kirjaa ja poika tunnisti siitä myös perheen kaksi koiraa, labradorinnoutaja Pulan sekä beagle Guyn.

– Ensimmäisellä sivulla on koiramme ja Archie huudahtaa: "Tuo on Pula! Tuo on Guy!", Meghan kertoo nauraen.

Meghanilla on edelleen myös hassutteleva puoli

Kuninkaalliseen perheeseen avioituminen on vaatinut tietyntasoista arvokkuutta Meghanilta, mutta DeGeneres toi naisesta myös hassuttelevamman puolen esille.

DeGeneres sai Meghanin jekuttamaan pahaa aavistamattomia ihmisiä piilokameran muodossa. Meghanilla oli korvanappi, johon DeGeneres antoi ohjeita, joiden mukaan herttuattaren piti tilanteessa toimia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ohjelmassa näytetyllä videolla herttuatar shoppailee kristalleja ja muun muassa pitää niitä otsaansa vasten, samalla laulaa mumisten.

– Minulla on parantavia voimia, Meghan kertoo kristallien myyjälle.

Lisäksi Meghan ottaa tilanteessa huikkaa vauvan tuttipullosta.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja