Herttuatar Meghan puhuu ensimmäistä kertaa julkisesti draamasta, joka tapahtui isä Thomas Marklen kanssa ennen häitä: "Onko se totta?"

4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus

Herttuatar Meghan avautuu Netflixin Harry ja Meghan -dokumenttisarjassa siitä, mitä tapahtui hänen ja prinssi Harryn häiden alla hänen isänsä Thomas Marklen kanssa toukokuussa 2018.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertovan Netflixin julkaiseman dokumenttisarjan kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin torstaina 8. joulukuuta. Dokumentissa Meghan puhuu ensimmäistä kertaa julkisuudessa siitä, mitä hänen ja isä Thomas Marklen välillä tapahtui päiviä ennen kuin Meghan ja Harry menivät naimisiin Isossa-Britanniassa vuoden 2018 toukokuussa. 

Meghanin mukaan muutamia päiviä ennen häitä hänen, Harryn, prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen yhteinen viestintäpäällikkö Jason Knauf olisi ilmoittanut, että iltapäivälehtiin olisi tulossa pian iso juttu siitä, kuinka Thomas Markle olisi tehnyt yhteistyötä paparazzien kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa kuninkaallisiin häihin merkittävää rahallista korvausta vastaan. 

– Kuulin asiasta ensimmäistä kertaa. Jason sanoi, että minun pitää soittaa isälleni ja kysyä, onko juttu totta. Se voisi aiheuttaa meille hankaluuksia, Meghan muistelee dokumentissa. 

Dokumentissa Meghan muistelee soittaneensa isälleen yhdessä Harryn kanssa ja kysyneensä suoraan, pitikö juttu paikkansa: oliko Markle myynyt valokuvia iltapäivälehdille. 

– Onko se totta? Hän vastasi "ei", Meghan kertoo. 

Meghanin mukaan hän oli ehdottanut isälleen, että joku tulisi hakemaan hänet tämän kotoa, mikäli jutun julkaisua ei saataisi estettyä, sillä sen jälkeen mediasirkus olisi varma ja toimittajat ryntäisivät Marklen kotioven taakse. 

– Ehdotin, että hakisimme hänet päivää aiemmin Meksikosta. Se ei sopinut hänelle. 

Tämä tuntui Meghanin mukaan erikoiselta ja hän kertoo todenneensa Harrylle, ettei uskonut isänsä puhuvan totta. 

Meghanin äiti Doria Ragland pääsee myös ääneen dokumentissa. Hän kertoo olleensa järkyttynyt siitä, että "Tom lähti mukaan siihen sirkukseen". 

– Vanhemmat eivät tee sellaista. 

Heti tapahtuneen jälkeen Meghan ja Thomas Markle alkoivat Meghanin mukaan etääntyä toisistaan. 

– Ajauduimme erilleen, kun hän ei vastannut puheluihin, vaan puhui sen sijaan TMZ:lle, Meghan kertoo. 

Meghanin mukaan hän sai lukea iltapäivälehtien otsikoista, ettei hänen isänsä osallistuisikaan tyttärensä häihin. Tämän jälkeen Meghan sai tietää uutisista, että Markle olisi joutunut sairaalaan. Meghan kertoo koittaneensa yhdessä Harryn kanssa saada yhteyden isäänsä ja ihmetelleensä, mitä oli tapahtumassa. Vastaukseksi hän oli kuitenkin saanut outoja viestejä, joiden epäilee olleen jonkun muun, kuin hänen isänsä kirjoittamia. 

Thomas Markle perui tulonsa tyttärensä häihin vedoten terveyssyihin. Vuosien saatossa hän on avautunut useaan otteeseen medioille kertoen, että olisi pyrkinyt korjaamaan välejä tyttäreensä muttei olisi saanut asiassa vastakaikua. Markle on myös kertonut julkisuudessa toivovansa, että hän voisi joskus tavata Meghanin ja Harryn lapset Archien ja Lilibetin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja