Thomas Markle syyttää herttuatar Meghania oikeudessa valehtelusta – haluaa viedä paljastuksen tehneen ex-työntekijän kiitoksena pihville

Thomas Markle uskoo tyttärensä valehdelleen oikeudessa.

Sussexin herttuatar Meghan joutui kiusallisen mediamylläkän keskelle hiljattain, kun hänen entinen viestintäsihteerinsä Jason Knauf teki merkittävän paljastuksen Finding Freedom -kirjaan liittyen.

Knauf väittää Meghanin olleen tietoinen hänen ja prinssi Harryn elämästä kertovan kohukirjan julkaisusta etukäteen - toisin kuin julkisuudessa on aikaisemmin väitetty.

Nyt myös Meghanin isä Thomas Markle on antanut mielipiteensä kuulua kirjakohuun liittyen. 

– Luulen, että hän (Meghan) valehteli. Vihdoin totuus tulee esiin ja kiitos Jumalalle Jason Knaufista. Haluaisin hänen tulevan luokseni, jotta voin viedä hänet ulos syömään pihviä, Markle kommentoi. 

Knaufin paljastuksien seurauksena Meghan antoi uuden todistajalausunnon, jossa hän pyysi anteeksi aikaisempia väitteitään. Herttuatar vetosi siihen, että oli unohtanut kyseiset tapahtumat.

– Pyydän tuomioistuimelta anteeksi sitä tosiasiaa, että en ollut muistanut näitä keskusteluja. Minulla ei ollut minkäänlaista halua tai aikomusta johtaa vastaajaa tai tuomioistuinta harhaan, Meghan sanoi.

Sussexien tiedottaja kertoi aiemmin, että pariskunta ei olisi osallistunut Finding Freedom -elämänkerran tekoon. Teoksen ovat kirjoittaneet Omid Scobie ja Carolyn Durand.

Knauf tyrmäsi väitteet oikeudessa ja kertoi, että kirjasta ”keskusteltiin rutiininomaisesti” ja että siitä keskusteltiin ”usein suoraan herttuattaren kanssa lukuisia kertoja kasvotusten ja sähköpostitse”. 

Knauf kertoi myös kirjailijoiden kanssa suunnitelluista tapaamisista. Hänen mukaansa Meghan olisi antanut hänelle tiettyjä aiheita, joita jakaa kirjailijoiden kanssa. Tällainen oli esimerkiksi herttuattaren ”erittäin vähäinen yhteys” sisaruksiinsa lapsuudessa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat