Herttuatar Meghan paljasti Ellen DeGeneres -ohjelmassa yksityiskohdan Lilibetistä – Ellen ehdotti ratkaisuksi tequilaa

Herttuatar Meghan vierailee Ellen DeGeneresin vieraana.

Herttuatar Meghan esiintyi ensimmäistä kertaa televisiohaastattelussa, sitten tyttärensä Lilibetin syntymän vieraillessaan The Ellen DeGeneres show'ssa. Torstaina Yhdysvalloissa esitettävästä jaksosta on jaettu etukäteen muutama videoklippi.

Meghanin ja prinssi Harryn edellinen televisoitui haastattelu Oprahin kanssa aiheutti melkoisen mediamylläkän.

Samankaltaista kohua tuoreimmasta haastattelusta ei syntyne, sillä Meghan jutusteli Ellen DeGeneresin kanssa Meghanin ajoista näyttelijänä, heidän yhteisestä rakkaudestaan eläimiä kohtaan ja jakoi Meghan myös vanhemmille hyvin samaistuttavan yksityiskohdan tyttärestään, kertoo People.

Apua puhkeaviin hampaisiin

Kesäkuun alussa syntynyt Lilibet on Meghanin mukaan nyt siinä iässä, että ensimmäiset hampaat alkavat putkahdella esille. Meghan kysyy Elleniltä, onko hänellä jotain vinkkejä tilanteen helpottamiseen.

– Tequilaa, Ellen letkauttaa ja jatkaa toteamalla, että tämän takia hänellä ei ole lapsia.

Meghan ja Harry ovat tunnetusti asettuneet asumaan Yhdysvaltoihin, joka oli varmasti siellä varttuneelle Meghanille huomattavasti helpompaa. Ellen tiedustelee Meghanilta, miten Harry on kotiutunut Kaliforniaan.

– Me olemme vain onnellisia, Meghan toteaa.

"Tänne oli nyt hyvin erilaista tulla"

Warner Bros. -studiot, joissa Elleninkin ohjelmaa kuvataan, ovat Meghanille sangen tuttuja näyttelijän ajoiltaan, kirjoittaa Hello Magazine.

Ellen nostaa esille Meghanin silloisen auton, jonka kanssa olit omat kommervenkkinsä.

– Yhdessä kohtaa avain lopetti toimimasta kuljettajan puolella, joten ryömin takakonttiini ja kiipesin penkkien yli päästäkseni sisälle, Meghan kertoo.

Ellen tiedustelee, näkikö kukaan naista ikinä kiipeämässä autoonsa takakontin kautta, johon Meghan vastaa yrittäneensä aina esittää etsivänsä takakontista esimerkiksi käsikirjoitusta tai kynää ja kiipeävänsä sitten sisään.

Meghan paljasti myös, että kuvauspaikalle oli hyvin erilaista tulla nyt, kuin muinoin koekuvauksiin tullessa.

– Vartijat sanoivat aina, että lykkyä pyttyyn, toivomme että saat sen roolin, Meghan kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja