Herttuatar Meghan katosi mystisesti julkisuudesta – tässä syy

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljasti järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista.

Herttuatar Meghania ei ole nähty juurikaan julkisuudessa viime kuukausien aikana.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry edustivat hiljattain NAACP Image Awards -gaalassa, jossa he vastaanottivat myös heille myönnetyn palkinnon. Viikkoa ennen valokuvaaja bongasi Meghanin, Harryn ja prinssin serkun prinsessa Eugenien tämän aviomiehen Jack Brooksbankin kanssa syömästä Californian Santa Barbarassa. 

Tätä ennen Meghania ei kuitenkaan oltu nähty julkisuudessa yli sataan päivään. 

Harryn ja Meghanin tuplatreffeiltä bongaamat silminnäkijät kertovat, että pari piti hyvin matalaa profiilia. 

– On erittäin selvää, etteivät Meghan ja Harry halunneet herättää huomiota. Heidät vietiin sisälle hyvin vaivihkaa ja he valitsivat eristyksissä olleen pöydän ulkoa, kaukana ihmisistä. Oli yllättävää nähdä Meghan ulkona, koska hän on pysytellyt katseilta poissa niin pitkään, lähde kertoo. 

Spekulaatiot Meghanin pitkän poissaolon syistä ovat käyneet kuumana jo tovin. Aiemmin kuluvana vuonna Harry esimerkiksi nähtiin katsomassa Super Bowl -ottelua ilman Meghania.  

Lähteiden mukaan syy Meghanin poissaoloon olisi kuitenkin vain siinä, että hän keskittyy elämäänsä kotona. Lähteet kertovat Meghanin hoitavan töitään, ylläpitävän ystävyyssuhteitaan sekä hoitavan tehtäviään vanhempana ollessaan kotona parin kahden lapsen, 2-vuotiaan Archien ja 9-kuukautisen Lilibetin kanssa. 

– Hänellä on paljon hommia kotona. 

Erityisesti se, että Meghan jätti Super Bowlin väliin nostatti kulmakarvoja, sillä sen koettiin olleen entiselle näyttelijälle hyvin poikkeuksellinen valinta. 

– Oli hyvin outoa, ettei hän ollut siellä. Meghan yleensä rakastaa sellaista viihdehulinaa, ja Los Angeles Rams on hänen kotikaupunkinsa joukkue. Joten kaikki olivat hämmentyneitä hänen poissaolostaan. 

Harry puolestaan oli lähteiden mukaan varsin innoissaan siitä, että sai viettää ottelussa aikaa keskenään serkkunsa Eugenien kanssa, joka on hänen läheinen ystävänsä. 

– Harry arvosti sitä, että Meghan luovutti paikkansa, jotta he voisivat saada sukulaisaikaa yhdessä. Niin paljon kun ihmiset kritisoivat Meghania siitä, ettei hän ilmaantunut paikalle, toiselta kantilta katsoessa oli oikeastaan aika anteliasta häneltä antaa Eugenien mennä sijastaan, lähde kertoo. 

Harry ja Meghan vetäyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan Isosta-Britanniasta vuoden 2020 alussa. Varsinkin vuoden 2021 aikana pariskunta avautui useaan otteeseen julkisesti kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista. Harry tehtailee tällä hetkellä elämäkertaansa, joka on määrä julkaista vuoden 2022 aikana.

Lähde: OK! Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja