Thomas Markle pyörsi jälleen herttuatar Meghanin puheet – syyttää tytärtään koko Iso-Britannian nolaamisesta: "Ei noin voi käyttäytyä"

6:37
Kuninkaallisuusasiantuntija kertoi miltä hovista karanneiden Meghanin ja Harryn tulevaisuus todennäköisesti näyttää.

Thomas Markle näyttäisi pitävän tyttärensä sijaan brittihovin puolia.

Herttuatar Meghanin kohuja aiheuttanut isä Thomas Markle tylyttää jälleen tytärtään.

Meghan esiintyi hiljattain suositussa The Ellen DeGeneres Show'ssa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun herttuatar nähtiin televisiossa sitten Lilibet-tyttären syntymän. 

Thomasia Meghanin rento olemus ohjelmassa ei kuitenkaan miellyttänyt.

– Ei noi voi käyttäytyä. Koko juttu oli tavallaan nolo, erityisesti kuninkaalliselle perheelle. Se oli noloa myös hänelle ja epäilen, että koko Iso-Britannialle, Thomas tylyttää.

Ellen DeGeneresin haastattelussa herttuatar muisteli uransa alkuaikoina omistamaansa Ford Explorer -autoa, jolla hän matkusti koe-esiintymisiin. Meghanin mukaan auton lukitusjärjestelmä reistaili ajoittain, jonka vuoksi hän joutui kiipeämään autoon peräkontin kautta.

Thomasin muistikuvat kyseisestä autosta olivat kuitenkin erilaiset. 

– Ford Explorer, joka hänellä oli parikymppisenä toimi hyvin. En muista yhtään sellaista kertaa, että hänen olisi pitänyt ryömiä autoon takaa, Thomas kieltää.

– Auton ovet toimivat hyvin siihen päivään saakka, kunnes hän luopui siitä, hän lisäsi.

Meghan paljasti haastattelun aikana myös muun muassa sen, että Lilibet alkaa olla siinä iässä, että ensimmäiset hampaat alkavat puskea esiin.

Lisäksi Meghan paljasti, miten hänen ja prinssi Harryn lapset olivat pukeutuneet halloweenina sekä miten he olivat Harryn kanssa onnistuneet viettämään villin illan ulkona, ilman tunnistetuiksi tulemista.

Myös herttuattaren hillitty ulkokuori rapisi tämän heittäydyttyä piilokameramaiseen näyttelemiseen.

Meghanin ja tämän isän sukset menivät ristiin jo ennen Meghanin ja prinssi Harryn häitä vuonna 2018, eikä tytär ole nähnyt isäänsä vuosiin. Thomas Markle ei ole tavannut kertaakaan lapsenlapsiaan saatika Meghanin aviomiestä.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja