Harryn ja Meghanin sisäpiirin lähde ylistää julkisuudelta varjeltua Lilibetiä – paljasti myös perheen joulusuunnitelmat

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen suosio on sukeltanut äkisti – tässä syy 1:14
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suosio laahaa pohjamudissa erityisesti Iso-Britanniassa.

Sussexin herttuparin Lilibet-tytär on jo kuuden kuukauden ikäinen.

Kesällä syntynyttä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kuopusta Lilibet Dianaa on varjeltu julkisuudelta tarkoin tämän syntymästä lähtien. Sisäpiirin lähde paljastaa yksityiskohtia pariskunnan pienokaisesta.

– Hän on todellinen luonnonlapsi ja erittäin iloista seuraa. He (Harry ja Meghan) pitävät kirjaa kaikista hänen merkittävistä hetkistään, lähde kuvailee Us Weekly -lehdelle.

Samassa yhteydessä lähde kertoo Harryn ja Meghanin olevan kiitollisia asemastaan, jonka he ovat saavuttaneet tähän päivään mennessä. Lisäksi herttupari ei lähteen mukaan pidä elämässään mitään itsestäänselvyytenä.

Myös perheen joulusuunnitelmat alkavat hiljalleen selkiytyä.

– He suunnittelevat auttavansa ja tekevänsä hyväntekeväisyyttä joulupyhinä - antaakseen takaisin hyvää, mitä he ovat saaneet, lähde lisää.

Herttuatar Meghan esiintyi ensimmäistä kertaa televisiohaastattelussa, sitten tyttärensä Lilibetin syntymän vieraillessaan The Ellen DeGeneres show'ssa marraskuussa.

Meghanin mukaan perheen esikoinen, Archie-poika rakastaa olla isoveli pikkuiselle Lilibetille. 

– Hän rakastaa olla isoveli. Joku kertoi minulle ja Harrylle, että jos sinulla on yksi lapsi, se on harrastus, mutta kaksi lasta on jo vanhemmuutta, Meghan kertoi.

Meghanin mukaan kokemus oli silmiä avaava, sillä kaikki puhuvat siitä, millainen tilanne on nuorimmaiselle lapselle, mutta kukaan ei puhu siitä, millaista mukautumista tilanne vaatii ensimmäiselle lapselle.

Kesäkuun alussa syntynyt Lilibet on Meghanin mukaan nyt siinä iässä, että ensimmäiset hampaat alkavat putkahdella esille. Meghan kysyikin Elleniltä, onko hänellä jotain vinkkejä tilanteen helpottamiseen.

– Tequilaa, Ellen letkautti ja totesi, että tämän takia hänellä ei ole lapsia.

Lue myös:

    Uusimmat